Pak je koffer: deze trein brengt je naar Venetië, Praag en Milaan

trein travel header blog
Zet een groot kruis in je agenda bij de herfstvakantie, want vanaf 15 oktober kun je met de trein vanuit Nederland naar onder andere Venetië, Praag en Milaan. Let's go!

Trein naar Praag of Milaan

We gaan dit najaar niet met de sneltrein naar Zandvoort, maar naar Venetië, Praag, Milaan, Wenen, Verona of Innsbruck. Tjoeke tjoeke tuut tuut. GreenCityTrip biedt namelijk vanaf halverwege oktober treinreizen aan naar deze prachtige locaties. Stap met je vrienden op de trein in Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Arnhem Centraal, Utrecht Centraal, Den Haag HS of Breda en je bent binnen no time op de eindbestemming. De trein rijdt alleen maar 's nachts, dus je verliest geen kostbare uren van je vakantie én je kunt lekker slapen tijdens de rit. Win-win!

Kosten coupé

De nachttrein bestaat uit zestien wagons en er zijn 700 bedden te vinden. Slaap je liever niet met vreemden in een coupé omdat je snurkt, gekke shit praat in je slaap of gewoon enorm op je privacy gesteld bent? Er zijn drie verschillende coupés: economy (6 persoons), premium (4 persoons) en luxury (2 persoons). De reizen zijn in pakketten van vijf dagen te boeken en de prijs begint vanaf €199,- voor twee personen - inclusief hotelovernachtingen!
Maak de groepsapp maar aan, want het is tijd om jullie reis met de trein naar Praag, Milaan of een van de andere prachtige steden te plannen!
LEES OOK: