Vakantieblunder Angela (42): Mijn vibrator werd op het vliegveld uit mijn beautycase gehaald

headerangea
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Angela (42) die voor het eerst op een groepsreis naar Cuba ging. Haar overstap in Parijs verliep vrij soepel, tot haar beautycase toch even nader onderzocht werd door de douane... „Ik ging op mijn 28ste voor het eerst op groepsreis met Shoestring naar Cuba. We waren drie weken lang weg met een grote groep waar niemand elkaar nog kende. De reis duurde negen uur met een overstap in Parijs. De reis begon al goed. Iedereen was gekleed als een echte backpacker, maar ik was net iets anders gekleed. Ik liep met mijn beautycase onder mijn arm en op hakjes rond. Eenmaal in Parijs aangekomen moesten we weer door een aantal scans.

DE SCAN

Ik liep dus al netjes met mijn hakjes aan, koffertje aan mijn zij en beautycase onder mijn arm naar de volgende scan. Ik dacht er bij het inpakken ook niet over na wat ik waar inpakte. In Nederland waren mijn koffer en beautycase ook zonder extra controle door de scan gekomen en dus was er geen reden tot paniek. Ik stond te wachten en ik zag mijn tasje heen en weer door de scan gaan. Vervolgens pakte de man mijn beautycase en vroeg van wie hij was. Ik dacht al gelijk: Ja, kut! Die is van mij en ik weet wat er in zit. Hij opende de case en pakte het handdoekje eruit. Thuis had ik mijn vibrator netjes in een handdoekje opgerold. Vroeger was de douane nog niet zo streng met vloeistoffen en alles, dus ik dacht er eigenlijk niet zo veel over na. DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER SANDRA: TIJDENS DE VRIJPARTIJ VAN MIJN VRIENDIN BRAK DE WASBAK AF

‘’NO, NO, NO.’’

Ik keek hem paniekerig aan en zei: ‘’No, no, no.’’ Hij keek mij wat verward aan maar rolde het handdoekje gelukkig wel onder de balie uit. Hij keek ernaar, knipoogde naar me en rolde hem snel weer op. Ondertussen stond de hele groep mensen, waar ik nog drie weken mee opgescheept zat, in mijn nek te hijgen. Een paar mensen uit de groep gluurde mee en wisten al snel van mijn geheim af.

NIET NODIG


Gelukkig zag niet iedereen wat er in het handdoekje zat, maar aan mijn schaamte te zien konden ze het wel enigszins raden. Daarnaast heb ik hem niet eens nodig gehad want er waren genoeg knappe mannen! Een andere jongen had net als ik ook minder geluk. Zijn koffer was gestolen. Vervolgens bood hij op de terugweg aan om mijn koffer op zijn naam in te checken. Zo kon ik meer kilo’s mee terug! Hij vroeg wel of ik het handdoekje met dat ding niet nog in mijn beautycase had…’’ DIT VIND JE OOK LEUK: LARISSA (19) IK LIEP ZONDER SHIRT DOOR DE CLUB EN ZOENDE MET ALLE JONGENS IN DE RIJ VAN DE TOILET