VAKANTIEBLUNDER Maaike (27): “In plaats van een klein scheetje, scheet ik mijn hele broek vol.”

broek gepoept2
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Maaike (27) die misschien wel de meest ongemakkelijke vliegtuigvlucht ooit heeft meegemaakt… ,,In 2011 was ik op vakantie in Bali met mijn ouders, broer en schoonzus. De laatste dag van deze vakantie werd ik ziek; ik kreeg diarree en kon niet meer stoppen met spugen. De volgende dag zouden we weer naar huis gaan en moesten wij 19 uur terugvliegen naar Nederland.
DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER IRIS (25): "IK KWAM BIJ DE VERKEERDE PING PONG SHOW TERECHT"

KLEIN SCHEETJE

Die ochtend stapte we het vliegtuig in. Eenmaal opgestegen moest ik een scheet laten, tenminste, dat dacht ik. In plaats van een klein scheetjescheet ik m’n hele broek vol. We waren nog geen uur onderweg. Ik zat mega ongemakkelijk op mijn stoel, waarop mijn broer vroeg wat er aan de hand was. Ik fluisterde heel zachtjes wat er gebeurd was, maar mijn broer was iets minder subtiel en schreeuwde door het vliegtuig: ‘’MAAIKE HEEFT IN D’R BROEK GEPOEPT.’’
Het hele vliegtuig was gevuld met Nederlanders en iedereen keek mij raar aan. Ik ben toen supersnel opgestaan en naar het toilet gegaan om alles schoon te maken, wat gelukkig redelijk lukte. Maar eenmaal terug bij mijn stoel lag er een gigantische, bruine vlek. Ik vloog met een Indonesische maatschappij, dus de stewardessen konden mijn broer gelukkig niet verstaan. Maar ik durfde ook niets tegen de stewardessen te zeggen, dus ik heb de stoel maar met een zakdoekje afgeveegd.

NIEUWE BROEK ZOEKEN

We hadden een tussenstop op Jakarta. Op het vliegveld ging ik wanhopig op zoek naar een nieuwe broek en onderbroek. Dat was natuurlijk nergens te vinden, wat betekende dat ik met mijn vieze broek en onderbroek terug naar Nederland moest. Eenmaal daar aangekomen, waren mijn billen zo rood dat ik twee dagen niet comfortabel heb kunnen zitten…’’ DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER NICK (30): "MIJN VRIENDEN DEDEN AANGIFTE VAN VERMISSING"Heb je ook een extreem gênant reisverhaal dat je wilt delen? Mail ons!