Vakantieblunder Maelynn (20): "Ik stapte de hotelkamer in en zag ineens een man die mij verward aan keek”

hotelkamer1
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Maelynn (20) die tijdens een vakantie in Chersonissos de verkeerde hotelkamer in stapte.. ,,Ik was met mijn zus op vakantie in Chersonissos. Tijdens de vakantie kreeg ik te horen dat ik was geslaagd voor mijn havodiploma! Reden genoeg om een avondje te stappen met mensen die we in ons hotel hadden ontmoet.

Chillen met de jongens

Toen we laat in de nacht weer terugkwamen bij het hotel waren mijn zus en ik van plan om nog even bij twee jongens op de kamer chillen. Maar voordat we daar heen gingen, zouden we ons eerst nog even omkleden op onze eigen kamer. Ondertussen hadden de twee jongens hun kamernummer doorgegeven. We hadden natuurlijk al aardig wat gedronken en we wisten niet zeker of dit nummer wel klopte. De jongens zouden nog een foto sturen met hun kamernummer, maar die foto kon niet worden geladen. DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER MAAIKE (27): "IN PLAATS VAN EEN KLEIN SCHEETJE, SCHEET IK MIJN HELE BROEK VOL."

Wat een slaapkoppen zijn jullie!

Na ongeveer een half uur besloten we toch gewoon naar hun hotelkamer te gaan. Toen we aan kwamen stond de deur op een kier, waardoor we dus gewoon naar binnen konden lopen. Ik liep voorop en deed de kamerdeur open. Het licht was al uit, dus ik dacht dat ze even waren gaan slapen. Ik riep nog: ‘Jezus, wat een slaapkoppen zijn jullie!'. Ondertussen liep ik al naar het voeteneind van het bed en wilde daar neerploffen. Mijn zus vroeg nog wel of dit de goede kamer was. Ik dacht van wel, dus vervolgens deed mijn zus de lamp aan.

Verwarde man

Op dat moment zag ik een man wakker worden die mij heel verward aan keek! Ik schrok mij rot en verder zei hij niets. Naast hem lag een vrouw, die gelukkig nog rustig lag te slapen. Ik schrok me rot en wist er nog net: 'Oh eh.. SORRY' uit te gooien. Daarna ben toen samen met mijn zus heel hard de kamer uitgerend. Wat bleek? We moesten de hotelkamer ernaast hebben... Ik schaamde me kapot! Later konden we er heel hard om lachen! Maar ik snap eigenlijk nog steeds niet waarom het stelletje hun kamerdeur niet op slot heeft gedaan.” DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER MASCHA (26): "BIJ HET ONTBIJT ONTDEKTE IK DAT ER NOG WAT SPERMA IN MIJN WENKBRAUW ZAT"Heb je ook een extreem gênant reisverhaal dat je wilt delen? Mail ons!