Vakantieblunder: Thom (28):’’In the heat of the moment kwam mijn vriendin in een gloeiendhete pizza terecht.''

header pizzablunder
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Thom (28). Wat begon als een romantische avond vol passie en romantiek eindigde in een pijnlijk en bloedheet fiasco...
„Ik was 27 jaar toen ik naar Australië ging om daar te werken als au pair, daarna zou ik gaan rondreizen. Ik had het idee om na een half jaar wel weer naar huis te gaan, tot ik een Nederlands meisje tegenkwam. We leerde elkaar na tien dagen kennen en het klikte erg goed. Beide deden we farmwork dus zagen we elkaar regelmatig.

SALAMI PIZZA

We kenden elkaar nog maar een paar maanden maar het voelde allemaal heel goed. We sliepen dus ook samen in een kamer. Nadat we samen een hele week hadden gewerkt in de komkommer teeltkas vonden we het tijd voor een romantische avond. Onze kamer zat in een boerendorp en er stonden twee eenpersoonsbedden die we maar tegen elkaar aan zette, daar vonden we het wel tijd voor. Het begon met na een lange week een biertje te drinken en een lekker pizzaatje vers uit de oven. We waren al een beetje aan het kloten in de keuken, je kent het wel. Vervolgens begonnen we te zoenen in de keuken. Ik had zojuist de pizza salami gemaakt en hem even op bed gelegd.

BLOEDHEET

Doordat het het begin was van onze romance, en we beide opgewonden waren tilde ik haar romantisch op. Vervolgens gooide ik haar op bed, beide vergeten dat we nog geen twee minuten geleden een bloedhete pizza op het bed hadden gelegd. Ze viel vol met haar rug in de net uit de oven geschoven pizza. Ze schrok zit rot, de hete salami brandend in haar rug en gilde de boel bij elkaar! Kort erna zat haar rug vol met rode plakkaten, net als hoe een salami pizza eruit ziet.

INDRUK GEMAAKT

In het begin was ze wel flink boos en noemde ze me nog een stomme geit, maar later lagen we helemaal in de deuk. Natuurlijk hebben we de pizza gewoon opgegeten, al zat er wel alleen nog maar tomatensaus op… Achteraf was dit moment zo typerend voor hoe het nog steeds regelmatig in onze relatie gaat, onhandig. Nu nog hebben we het wekelijks over dit moment, dus ik denk dat het wel indruk heeft gemaakt en ons nóg dichterbij elkaar heeft gebracht. Na acht maanden kregen we een relatie en nu anderhalf jaar later zit ik nog steeds in Australië
.’’