RUMAG TRAVEL ZOMER WINACTIE: vrijkaarten MOCO Museum

header winactie mocomuseum
Grote kans dat je vakantieplannen dit jaar in het water zijn gevallen. Niet getreurd want wij gaan je opvrolijken! ? Je hoeft namelijk helemaal niet ver te reizen om nieuwe plekken te ontdekken, ook in Nederland kun je heel veel leuke dingen doen. De komende weken gaan wij daarom een aantal leuke prijzen weggeven. Deze week kun je kaarten winnen voor een van de leukste musea van Amsterdam: MOCO Museum.

Modern Art

Heb je altijd al het werk van graffiti-artiest Banksy van dichtbij willen zien? Dan is dit je kans! We mogen twee vrijkaartjes, een trui + sokken weggeven voor MOCO Museum Modern & Contemporary Art. Het enige wat je hoeft te doen is:
  1. Like RUMAG Travel op Instagram of Facebook.
  2. Like de post over de winactie.
  3. Vul het formulier in ?
Op het Amsterdamse Museumplein vind je tegenover het Rijksmuseum en naast het Van Gogh een oud pand te herkennen aan de roze ballonnen. Sinds 2016 zit hier het Moco Museum: Modern & Contemporary Art, een van de tofste musea van Amsterdam.

De eerste verdieping is gereserveerd voor werken van graffiti-artiest Banksy. Op de andere etages kom je het werk tegen van oa. pop-art icoon Andy Warhol, Keith Haring, Yayoi Kusama en Damien Hirst. Je mag het museum niet verlaten voor dat je een bezoek hebt gebracht aan de nieuwe expositie van Studio Irma. De tentoonstelling bestaat uit een aantal enorm kleurrijke lichtinstallaties. En juist nu bij gebrek aan zonlicht kunnen we die extra lichtpuntjes wel gebruiken.