Meubelbedrijf Kaj Gorgels failliet: Klanten zijn duizenden euro's kwijt

schermafbeelding 2024 01 10 om 130439
Kaj Gorgels, bekend als presentator en nu aandeelhouder van meubelbedrijf Aime Té, spreekt zich uit na het faillissement van het bedrijf. Het nieuws, dat voor het eerst werd gemeld door Life of Yvonne, heeft geleid tot veel reacties en vragen.

Kaj Gorgels over meubelbedrijf

Het meubelbedrijf Aime Té, waar Gorgels aandeelhouder van is, is failliet verklaard. Dit heeft de 33-jarige presentator bevestigd. Gorgels en het bestuur van het bedrijf zoeken nu naar mogelijkheden voor een doorstart, waarbij een curator betrokken is. Gorgels spreekt van zijn betrokkenheid bij het bedrijf op afstand, voornamelijk gericht op influencer marketing advies. Hij benadrukt dat hij niet betrokken was bij de dagelijkse leiding van het bedrijf en dat hij, net als andere aandeelhouders, geen winst heeft ontvangen. Gorgels erkent dat zowel hij als andere ondernemers financieel zijn getroffen door het faillissement.
schermafbeelding 2024 01 10 om 130412 1
schermafbeelding 2024 01 10 om 130417

Klanten geld kwijt

Een complicatie die naar voren is gekomen, is dat sommige klanten mogelijk gedupeerd zijn. Volgens berichten zouden klanten betalingen hebben gedaan voor meubels die uiteindelijk niet geleverd zijn, met het risico hun geld niet terug te krijgen. Gorgels' management geeft aan dat deze kwestie nu in handen is van de curator, die de mogelijkheden onderzoekt. Deze situatie is zorgwekkend voor de betrokken klanten en het bedrijf.
Het faillissement van Aime Té en de mogelijke gevolgen voor klanten en aandeelhouders, zoals Kaj Gorgels, is een complexe situatie. De betrokken partijen, waaronder de curator, werken aan oplossingen. Voor Gorgels, die zijn rol op afstand had, blijft het een betreurenswaardige situatie, vooral voor de collega's en klanten die getroffen zijn.

↡ Bekijk hier de video ↡

[embed][/embed]