1 april, kikker in je bil: met deze grappen zet jij de boel op stelten

header blog 1 april
Hé ouwe grappenmaker, het is vandaag 1 april! Dus haal dat scheetkussen maar van zolder, vervang de suiker voor zout, versier de deurklink met tandpasta en gieren maar.Nog wat 1 april inspiratie nodig? Wij hebben een grappenlijst voor je opgesteld waar je nog wat inspiratie uit kunt opdoen.

Autoschade

Verdient jouw (zeurende) buurvrouw het om in de maling genomen te worden? Doe net alsof je de auto van je buurvrouw hebt beschadigd door een briefje tussen haar ruitenwissers te stoppen met je excuses en telefoonnummer om je te bellen voor verzekeringswerk. Je buuf schrikt zich sowieso rot, pas wanneer ze een rondje om haar vierwieler loopt zal ze merken dat ze gefopt is.

Oranje melk

Je huisgenoten verneuken? Pak twee verschillende pakken drinken uit de ijskast en verwissel de inhoud. Houd je telefoon in de aanslag en wacht totdat je slaperige huisgenoot jus in zijn koffie giet maar!

Luchthoorn

Je (thuis)collega voor de gek houden? Tape een luchthoorn onder de bureaustoel en wacht geduldig af tot hij/zij rond een uurtje of negen plaatsneemt. Wedden dat hij/zij zich helemaal de pleuris schrikt?

Confetti

Kinderen flink aan het lachen maken? Koop een zak confetti, giet het in een schaaltje en zet het op een deur die op een kiertje staat. Zodra de deur wordt geopend zal hij/zij onder de confetti zitten.

Plasticfolie

Geen confetti in huis? Grijp dan naar de plasticfolie. Span deze in de deuropening (of over het toilet) GEGARANDEERD succes!