10 dingen die je vindt in de handtas van een twintiger

giphy
De handtas van een vrouw is voor de meeste jongens een groot raadsel. Toch zul je in veel verschillende tassen dezelfde dingen tegenkomen, want eigenlijk zijn alle vrouwen gewoon hetzelfde. Na het lezen van deze blog kun je als jongen in ieder geval zelf besluiten of je überhaupt wel in die tas wíl kijken.

1. Een stuk of 7 verkreukelde bonnetjes

Waarbij je elke keer weer dacht dat je nu écht zou beginnen van het bijhouden van de financiën. Dit doe je natuurlijk nooit want je bent een lui varken, maar toch neem je het bonnetje steeds weer mee. Weggooien kost sowieso te veel moeite, en misschien wil je kat er nog mee spelen.
giphy

2. Losse muntjes

Je hebt niet altijd zin om helemaal je portemonnee uit je tas te vissen om die muntjes erin te stoppen. Dus gooi je ze maar ergens los in je tas, waar ze waarschijnlijk voor altijd blijven zitten.
giphy

3. Een portable oplader

Die altijd leeg is. En waarschijnlijk probeer je alsnog elke keer als je telefoon leeg is of er nog een beetje energie in zit, maar nee.


4. Een gigantische voorraad schuifspeldjes

Van alle keren dat je ze in je haar deed, maar later toch besloot ze uit te doen (lees: elke keer). Als je ze nodig hebt zijn ze trouwens altijd ineens mysterieus verdwenen.
giphy

5. Een Labello

Die eigenlijk op is. Maar zoals al eerder gezegd, je bent een lui varken, dus je gaat echt geen nieuwe kopen. Dus schraap je elke keer maar ongemakkelijk met het zielige overblijfsel langs je lippen.
giphy

6. Iets dat eruit ziet als afval

Maar waarschijnlijk van gigantische emotionele waarde is. Waarschijnlijk het bioscoopkaartje van je eerste date met de ex waarmee het al een jaar uit is, maar alsnog.


7. Zakdoekjes

Waarschijnlijk los in je tas, en het is nog maar de vraag of ze schoon of vies zijn.
giphy

8. Een haarborstel

Nog zo'n lekker schoon object in je tas. Helemaal vol met haren, stof en etensresten. En jij maar zeuren dat je haar zo snel vet wordt. Maar ja, who cares.
giphy

9. Losse sieraden

Het leek toen een heel goed idee om al je ringen om te dingen naar school, want dat stond super fashionable. Eenmaal op school kwam je erachter dat je zo echt niet kon schrijven, dus heb je al je ringen maar weer los in je tas gepleurd. Wat welk handig is, is dat je altijd sieraden bij de hand hebt als je ze bent vergeten.
giphy

10. Eten(sresten)

Want wat moet je zonder eten. En wat moet je met de verpakking van je eten? Nou, in je tas gooien.
giphy