10 acties die illegaal zouden moeten zijn

giphy
Aardig toen tegen andere mensen is voor sommige mensen een punt van verbetering. Het is echter heel erg goed te begrijpen dat je bepaalde mensen gewoon heel erg graag wilt uitschelden. Ze kunnen namelijk af en toe van die dingen doen, waarbij je je afvraagt wat ze bezielt in hun achterlijke kopjes.

1. Je ranzige condoom op de grond gooien

Dus je hebt net geweldige seks gehad met je tinderdate, je geeft hem een romantische zoen als hij weg gaat en je bent helemaal in de wolken. Tot het moment dat je je slaapkamer binnenstapt en je ziet dat die lul zijn gebruikte condoom gewoon in een hoekje van je kamer heeft gekwakt. Tot nooit meer ziens, klootzak.
giphy

2. In een volle lift stappen om 1 verdieping omhoog te gaan

Stiekem doen we dit allemaal, maar als iemand anders het doet wil je hem het liefst van de trap duwen. Je zit de hele dag op je luie reet en als je dan een verdieping moet verplaatsen, kun je het niet eens eruit persen om even een paar stappen te verzetten.
giphy

3. Mensen die de hele fucking dag hun neus ophalen

Oké, je hebt nu je neus zo hard opgehaald dat je het sowieso een half uur niet meer hoeft te doe... Oké nu nog een keer, maar nu zal je wel klaar zijn toch? Aaah oké nog een keer, klaar nu. Met je kutneus.
giphy

4. Iemand die steeds je Netflix account gebruikt

Je hebt je beste vriendin je Netflix wachtwoord gegeven. Toevallig kijkt zij dezelfde serie als jij, en elke keer als jij je serie opent, zit je ineens 3fuckingafleveringen verder. Vervolgens ben jij weer een uur bezig met zoeken waar je was gebleven en moet je sowieso de helft van de aflevering opnieuw kijken omdat je het precieze punt niet meer kan vinden. Thanks man.
giphy

5. Klussen om 8 uur 's ochtends

Zoals in de muur boren bij de buren of het grasveld maaien van het speeltuintje vlak onder je raam. Je kunt in ieder geval meteen afscheid nemen van je slaap.
giphy

6. Je kauwgom niet delen

Je haalt het doosje uit je tas, neemt een kauwgompje, kijkt me aan, doet het doosje dicht en stopt vervolgens het doosje weer doodleuk weer terug in je tas. Ben je serieus? Ik hoef dat kutkauwgompje helemaal niet, maar biedt het op zijn minst even aan.
giphy

7. De popcorn van de ander opeten

'Liefje, wil jij ook wat lekkers eten? Ik ga een bak popcorn halen.' 'Nee, dankje schatje. Ik zit helemaal vol.' Dat is top, denk je. Heb jij lekker een hele bak popcorn voor jezelf. Tot zij ineens van jouw popcorn begint te eten. Je zat toch zo vol, bitch?
giphy

8. Je geluid aan hebben op je telefoon

Lieverd, je zit de hele dag naar je telefoon te staren, maar alsnog moet je geluid aan staan? Ben je bang dat je fuckboy kwaad wordt als je hem 10 seconden later antwoord geeft?
giphy

9. Mensen die lang okselhaar hebben

Gat. Ver. Damme. Een klein beetje okselhaar is niet zo erg, maar er zijn van die mensen waarbij het er als een afwasborsteltje onderuit komt bungelen, ook al hebben ze hun armen omlaag. Zo veel moeite is het niet om het even af te scheren of knippen, viezerikjes.
giphy

10. Ik mis mijn lange haar zo!

Meisjes die hun lange haar afknippen, twee weken blij zijn, en vervolgens op Instagram zetten dat ze hun lange haar zo erg missen. Waarom heb je het dan afgeknipt snol. Deal with it en leef maar gewoon even met je lelijke kortpittige kapsel.
giphy