5 redenen waarom je moet reizen met je beste vriend(in)

giphy
Reizen kan leuk zijn, mits je het goed plant. Het is altijd fijn om met iemand samen te reizen die weet wat jij leuk en vooral niet leuk vindt. Waar de beste uitgaanspots zijn, welkelocal je moet doen en hoe je "Ik ben mijn vrienden kwijt, mag ik bij jou slapen?" zegt in de desbetreffende taal.

1. Een persoonlijke fotograaf voor je Instagram

Als het niet op insta staat, is het dan wel echt gebeurd? Nee. Natuurlijk niet. Daarom heb je je beste vriend(in) die dat regelt. Hij/zij kent jouw feed, dus weet welke shots er tussen passen. I-de-aal.
giphy

2. Moedig elkaar aan om meer te durven

Quads huren? Doen. Door de bochten met 100 km/h? Als je best friend het doet, moet jij het ook doen. Laten we ook meteen een tattoo zetten bij dat totaal niet onbetrouwbare tentje. Goed idee yo!
giphy

3. Jullie interesses zijn ongeveer hetzelfde

Jullie zijn natuurlijk vrienden omdat jullie geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen. Dus ook op vakantie. Je zal niet veel activiteiten hoeven laten, want jullie zullen toch hetzelfde willen doen.
giphy

4. Vriendschappen worden alleen maar beter

Natuurlijk hangen jullie al dagelijks met elkaar, maar op vakantie ben je 24/7 met je bestie. Vanzelfsprekend komen er dan diepe gesprekken. Lekker janken. Lekker lachen. Alles komt voorbij.
giphy

5. Je hoeft je nergens voor te schamen

Met je ouders op vakantie en 10 baco's naar binnen werken? Dacht het niet. Met je beste vriend(in)? Reken maar van wel. En ook lichamelijke verzorging is een minder belangrijk punt. Even de zee in maakt je ook schoon toch?
giphy