Wat je bij de lessen biologie niet leerde over seks

giphy
Leuk, die seksuele voorlichting van school. Maar die dingen weet je natuurlijk al. Altijd een condoom gebruiken, de pil slikken enz. Wat je echt wilt weten zijn dingen uit de praktijk. Waar zo veel meer is dan alleen maar seks met je vriendje of vriendinnetje. Gelukkig is daar RUMAG.

Friends with benefits is mogelijk

Je moet natuurlijk niet elke dag met elkaar afspreken voor spannende seksdates, want dan begint het meer op een relatie te lijken en is de kans op gevoelens een stuk groter. Maar als je gewoon af en toe afspreekt gaat het prima. Als je er gewoon over praat en duidelijk bent met wat je wilt, is zo'n seksrelatie best leuk.
giphy

Seks is niet altijd altijd heet

Ja, af en toe lijkt het alsof je in een fucking pornofilm speelt en heb je de geilste seks van je leven, maar soms is het ook awkward. Soms is het boos, soms is het verliefd en soms is het gewoon helemaal kut.
giphy

Soms wordt je emotioneel tijdens de seks

En voel je de drang om te huilen. Rustig maar, er zit alleen maar een piemel in je, dit hebben we allemaal wel eens meegemaakt. Het komt wel weer goed.
giphy

Sommige seks laat een vreselijke gedachte achter

En die gedachte kan alleen maar worden weggevaagd door seks te hebben met iemand anders. Hete, geweldige, stomende seks het liefst. Een rebound is vaak de oplossing.
giphy

Mensen worden niet altijd leuker zonder kleren

Iemand wordt niet ineens een veel leuker persoon als hij zijn kleren uitdoet. Als hij een eikel is, is hij zonder kleren nog steeds een eikel. Kleren uit is niet altijd de oplossing.
giphy

Meer mensen dan je denkt willen seks met je

Er zijn meer mensen dan je denkt die jou graag uit de kleren willen zien. Misschien wel die leuke buurjongen die nooit wat durft te zeggen. Bedenk je gewoon: 'Zou hij mij naakt willen zien?'. Het antwoord hierop is vaker "ja" dan je denkt.
giphy

Je kunt beter niet te lang geen seks hebben

Voor een tijdje is het prima. Je hoeft heus niet elke week of maand met een ander in bed te liggen, maar het is wel goed om het af en toe te doen. Serieus, anders wordt je nog bang voor seks. Je kunt bang worden voor die intimiteit en het steeds verder gaan uitstellen. Tot je straks een oud vrouwtje van 70 bent die al 40 jaar geen seks heeft gehad.
giphy

Seks is de reden voor heel veel dingen

Bijvoorbeeld die salade die je hebt gegeten in plaats van die burger. Of die broek van 300 euro waar je kont zo geweldig in uitkomt. Seks is de reden dat je steeds weer liefdesverdriet hebt, en waarom je andere mensen hun hart breekt. Seks is de reden dat je nog steeds met die jongen aan het daten bent, waar je eigenlijk nooit verliefd op zal kunnen worden.
giphy

Aan wie je je maagdelijkheid verliest zal niet per se altijd bijzonder voor je zijn

Natuurlijk is het speciaal dat je aan die persoon je maagdelijkheid bent verloren, maar waarschijnlijk zal die seks gigantisch worden overtroffen door stomende, geile seks met iemand anders.
giphy