13 nasty manieren om het uit te maken met je soon to be ex

giphy
Sommige vriendjes zijn van diereal-lifeklootzakken die je alleen in films dacht te zien. Deze boys verdienen het niet om op een "gezonde" manier gedumpt te worden. Nee, zij moeten op de meest nare, onaardige en nasty manier op straat worden gezet. Deze is voor de dames die het graag willen uitmaken met die klootzakken.

1. Ga vreemd met zijn beste vriend

En laat zijn vriend het zelf aan hem vertellen. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap. Hij raakt jou en zijn beste vriend.
giphy

2. Ghosting

Verdwijn gewoon plotseling uit zijn leven. Doe niet open als hij aanbelt, blokkeer zijn nummer en zorg dat al je vrienden en familie dat ook doen. Hij heeft geen idee wat er aan de hand is, voelt zich kut en jij bent van hem af.
giphy

3. Vlak na de seks

Geef hem de allerbeste seks van zijn leven en maak het dan uit. Hier zitten meerdere voordelen aan verbonden; jij hebt nog een keertje geweldige seks, en bij hem wordt er nog even goed ingewreven wat hij gaat missen.
giphy

4. In een liedje

Doe alsof je een lief en romantisch liedje hebt geschreven en zorg dat het dan omslaat in een liedje waarin je hem helemaal kapot maakt. Gebruik vooral zinnen als 'ik haat je', 'je bent een klootzak' en 'val dood'. Lekkere beat eronder en klaar!
giphy

5. Openlijk op Facebook

Zet het gewoon op zijn Facebook-wall zodat je hele (ex-)schoonfamilie het ook meteen kan lezen. Die lul van een broer van hem die je altijd probeerde aan te randen weet dan in ieder geval ook gelijk dat hij jou nooit meer zal zien.
giphy

6. Bel naar zijn huis

En geef het door aan zijn moeder. 'Hoi, alles goed?, Oja ehm, ik maak het uit met je zoon, doei!'
giphy

7. Koop Starbucks voor hem

En schrijf het op de beker. 'Hey liefje, hier is je koffie. Tot nooit meer ziens!'
giphy

8. Schrijf een e-mail

De meest koelbloedige manier ooit. Probeer er dan niet nog een lieve mail van te maken, een mailtje is toch al kut. Brand hem helemaal plat, vertel over alles wat je aan hem haatte en vertel hem met wie je allemaal wilde vreemdgaan tijdens jullie relatie.
giphy

9. Persoonlijk afscheid

Geef hem echt een kut excuus. Maar dan bedoel ik ook echt kut. Hier zijn een aantal voorbeelden: 'Sorry, ik houd niet van slechte seks', 'Het is niet omdat ik niet van je hou, maar omdat ik je haat', of de goede oude 'Ik heb ruimte nodig'.
giphy

10. Verander je Facebook status

Gewoon zonder te overleggen natuurlijk. Op deze manier komt de boodschap in ieder geval makkelijk, duidelijk en snel over. Bereid je wel voor op een explosie van berichtjes. (Even blokkeren dus die hap)
giphy

11. Op zijn verjaardag

Vlak voor het feestje. Het liefst op het kaartje geschreven als je zijn zogenaamde 'cadeau' geeft.
giphy

12. Verander jullie Netflix wachtwoord

Als hij dan vraagt waarom je het wachtwoord hebt veranderd, zeg je gewoon: 'Oh ja sorry, mijn Netflix deel ik alleen met mijn vriendje'.
giphy

13. Vertel het eerst aan al zijn vrienden

Vervolgens gaan zij naar hem toe en vragen ze hem allemaal hoe het met hem gaat. 'Yo gast, wat kut man van je meid, heb je al eenreboundgehad?'. Hij heeft geen idee wat hem overkomt, just as he deserves.
giphy