10 geweldige ideeën om het single leven mee door te komen

giphy
Vroeger was het bijna een schande als je geen vast "maatje" had. Nu is het de normaalste zaak van de wereld. Een dingetje is wel dat je wat vaker alleen bent. Bij sommige kan dat al snel gaan vervelen. Dus, wat doe je met deze zeeën aan tijd? Je leest het hieronder.

1. Deel je feestdagen in zoals je zelf wilt

Je kunt letterlijk alles doen wat je zelf wilt. Tijdens Kerst hoef je niet naar die vreselijke familie dinertjes en kun je lekker in je eentje een hele kerstmaaltijd wegwerken. Valentijnsdag gaat niet meer om cadeautjes kopen voor een ander, maar volledig om jezelf. Leg jezelf lekker in de watten, koop hartjeschocolade voor jezelf en ga zelf naar de spa.
giphy

2. Kijk beschamende films op Netflix

Heb je stiekem altijd al Frozen willen kijken? Dit is de tijd om het te doen. Niemand is hier om over jou te oordelen. Misschien is het wel een idee om een extra Netflix account te maken onder een andere naam. Die kan je dan de schuld geven als je ooit met iemand samen gaat Netflixen en chillen.
giphy

3. Adopteer een puppy of kitten

Hier kun je in ieder geval lekker veel tijd in steken, en ze zijn gewoonfuckingschattig. Nu ben je ten minste voor de komende 10 jaar voorzien van gezelschap en hoef je ook niet op zoek naar je soulmate. Nog een voordeel: Je krijgt ervaring alssingle mom/dad. Best handig, want als die hond eenmaal dood is en jij nog steeds single bent, wil waarschijnlijk niemand je meer.
giphy

4. Neem een bubbelbad van 10 uur

Niemand die zeurt als je er vervolgens helemaal week en gerimpeld uitkomt. Kom er gewoon niet uit tot je compleet onherkenbaar bent. Ook als er iemand op de deur klopt. Gewoon negeren, het isme-time.
giphy

5. Eet drie keer per dag snoep als maaltijd

Who cares
of jij een modellenlichaam hebt of niet. Aangezien je toch de komende tijd nog niet opzoek bent naar een relatie, kan je ook best een paar kilootjes aankomen.
giphy

6. Zing het nieuwste liedje van The Weeknd

In 4 verschillende genres. Probeer reggae, screamo, opera of zelfs rock. Misschien ontdek je nog wel een verborgen talent.
giphy

7. Neem een nieuwe, rare hobby

Ratten fotograferen of zo. Je hebt nu de tijd, dus doe alle rare dingen die je leuk vindt. Stort je er volledig in, er is toch niemand anders thuis om je te vertellen dat je fucking achterlijk bezig bent.
giphy

8. Geniet van je volledige vrijheid

Plan een random vakantie zonder dat je rekening hoeft te houden met de planning van iemand anders. Ga in je eentje naar de film om 1 uur 's nachts als je niet kan slapen. Gewoon lekker random .
giphy

9. Neem de tijd om "jezelf" te vinden

Doe eens een lesje yoga. Drink spirituele thee. Dit is de tijd waarin je jezelf kan vinden. Het is nu belangrijker dan ooit om erachter te komen wat je nu eigenlijk wilt in het leven. Patat met mayo, of toch met pindasaus? Dát zijn pas levensvragen.
giphy

10. Houd met je vriendinnen een échte "girls night out"

's Middags al beginnen met een paar wijntjes en uiteindelijk een halve fles wodka leegdrinken. In de avond van club naar club op zoek naar een leuke vent. En je kan al je avonturen gerust op Snapchat zetten, zonder dat er gezeik van komt. Want niemand let op je! Geen relatie, geen stress.
giphy