Waarom is alles in ons leven toch zo ongemakkelijk?

giphy
In mijn leven gaat zeker niet alles zonder problemen. Dagelijks komt het voor dat ik de verkeerde dingen zeg of doe. Okay, niet per sé verkeerd, eerderawkward. En sowieso herken jij deze onderstaande situaties.

1. De verbale fuck-up

Je zit in een restaurant en de serveerster zet je bestelling voor je neer. "Geniet er van!" zegt ze lief en goed bedoeld. "Jij ook!" zeg jij. Wat? Huh? Schuift ze bij je aan dan? Nee sukkel, dat dacht ik al. Lekker ongemakkelijk.
giphy

2. Oversteken kan jij niet

Een zebrapad is voor normale mensen goed te doen. Maar voor jou niet. Je geeft aan dat de auto voor mag. Maar op dat moment maakt de autobestuurder hetzelfde gebaar. Jullie bewegen beide richting het zebrapad. En jullie stoppen weer. Na 33 keer ben je (hopelijk) eindelijk overgestoken.
giphy

3. De natte hand schudden

Je hebt net je handen gewassen. En of je nu net naar de wc bent geweest of niet, de ander zal altijd denken dat je over je handen hebt gepist ofzo. Alsof dat iets is wat je zou doen. Ha-ha.
giphy

4. Vertel eens iets leuks over jezelf

Uhm, nee? En hoezo iets leuks? Ik kan alleen maar niet-leuke dingen verzinnen. Ik kijk 's avonds graag uren naar het plafond tot ik in slaap val. Dat omschrijft mij het beste. Denk ik.
giphy

5. Een lapdance in de trein

Je nadert het station waar je uit wilt stappen, dus je staat alvast op. Maar natuurlijk maakt de trein opeens een scherpe bocht van 90 graden naar rechts (hoe kan dat eigenlijk?) en belandt je op de schoot van een medereiziger. Uh ja, sorry? Met een tomatenhoofd loop je de trein uit.
giphy