Zo verloopt elke pakjesavond in een gezin met kids

giphy
Pakjesavond, love it or hate it. Met een gezin vol springende kinderen is er een grote kans dat je hele avond in de soep loopt, maar jij bent al bij met die flinke buit die je kan binnenslepen. Wel zitten er een aantal haken en ogen aan deze cadeaus verbonden, want die krijg je natuurlijk niet zomaar...

Je moet weer 10 van die saaie liedjes zingen

Het is echt nooit goed met die oude vent. Je hebt elke week bij het zetten van je schoen al keihard je best gedaan. Toch wil de Sint dat je nu weer voor hem zingt, anders krijg je je cadeautjes niet. Beetje een groot ego, niet? Nou ja, zolang die ouwe zijn taak doet ben jij tevreden.
giphy

Oh wie klopt daar? (Maar echt, wie klopt daar eigenlijk?

Begin je net aan nummertje drie van de Sinterklaas karaoke, wordt er hard op de voordeur gebeukt. Je stikt bijna in een kruidnoot,damn. We hebben ook een deurbel hoor. Maar goed, je wilt natuurlijk wel de zwarte pieten zien, dus je rent naar de deur. Op één of andere manier zijn die pieten zo snel dat ze altijd al weg zijn. Hoe dan!? Hoe dan ook, de zakken met cadeaus zijn er, dus het feest kan beginnen.
giphy

Je kleine zusje gaat huilen omdat zij ook een pop wil

Yes! De buit is binnen. Twee grote zakken vol cadeaus zijn naar binnen gesleept en het eerste cadeau dat eruit komt is voor... jou! Je scheurt het papier eraf en wat eruit komt is een levensgrote babypop. Helaas begint je kleine zusje meteen te krijsen dat zij ook een pop wilde. Rustig maar, stomme doos. Er zit gewoon nog een pop voor jou in die zak.
giphy

Je krijgt een verkeerde chocoladeletter

Waarom krijg je nou altijd de verkeerde letter, of gewoon een S of een P? Is het nou zo moeilijk om mijn naam te onthouden, of een keertje op tijd je letters in te kopen, Sinterklaas?
giphy

Je broertje moet bijna kotsen

Je broertje vond het een ontzettend goed idee om die hele bak schuimpjes in zijn eentje op te eten. Nu hangt hij al een half uur boven de wc omdat hij zo misselijk is. Nou ja, jij vindt het in ieder geval helemaal prima. Jij kan nu lekker in alle rust al je eigen cadeaus uitpakken. En die van je broertje.
giphy

Je moeder roept dat ze zwarte piet ziet rennen

Elke keer ren jij weer naar het raam als zij roept: 'Ja, kijk! Daar rent 'ie!'. Hoewel je hem eigenlijk niet zag roep je dat je hem ook zag rennen. Je bent helemaal aan het trippen over het feit dat er een piet langs jouw huis rende.
giphy

De pieten zien er verdacht bekend uit

Hoera, Sinterklaas en zijn pieten zijn er eindelijk. Het is niet heel erg logisch dat ze al op de deur hebben geklopt, al vijf keer zijn langs wezen rennen en dat ze nu pas binnen komen, maar jij bent superblij dat ze er zijn. Heeft die ene piet nou dezelfde schoenen als je neef? Toevallig!
giphy

Je krijgt wéér geen pony

Ieder jaar zet je weer bovenaan je verlanglijstje dat je een pony wilt. Ook hoop je ieder jaar dat er op magische wijze toch een pony in die zak past. Of dat de sint komt binnenlopen met je nieuwe beste vriend. Helaas krijg je weer zo'n Legopakket van 200 euro. Wat moet ik daarmee? Ik wilde een fucking pony.
giphy