14 ranzige dingen in je auto die je nu moet weggooien

De geur, de troep en het feit dat je je moeder of vriend(in) niet normaal kunt laten instappen zonder al je shit snel op de achterbank te moeten gooien en iets te zeggen zoals: "Haha sorry voor de troep hoor, gooi maar naar achter" zijn allemaal duidelijk signalen dat je misschien heel even iets moet veranderen. Je hoeft niet de gezelligste auto van Nederland te hebben, maar het hoeft ook weer niet een rijdende vuilcontainer te zijn. Deze 14 dingen liggen nu waarschijnlijk in je auto en ik wil dat je ze vandaag weggooit.

1) McFlurry-Oreo-bekers, Cheeseburgerpapiertjes, Milkshakebekers en McWraps.

's avonds om 23:00 nog langs de McDrive kunnen gaan was eigenlijk de voornaamste reden dat ik mijn rijbewijs met spoed haalde. Nadeel: er blijven wel vaak bruine papieren zakken liggen in je auto welke je snel vergeet totdat je ze begint te ruiken en dan... Hatseflats. Vliegjes.

2) Etensresten.

Halve mueslirepen, tankstation broodjes, tankstation wraps, tankstation breakers of andere smakelijk shit die je hebt bewaard om het later nog even op te smikkelen - dat ga je toch niet doen. Gooi het er gewoon even uit nu je toch aan het tanken bent,lazy fuck. VLIEGJEEES!

3) Haarspelden en elastiekjes.

Hoe dan? WAAROM liggen ze overal? Ligt je vloer ermee bezaaid en als komen er als je je telefoon zoekt die per ongeluk naast je stoel is gevallen meteen 7 stoffige elastiekjes mee naar boven? Lees even aandachtig: Gooi. Ze. Weg.

4) Plastic flesjes

Onder elke stoel liggen sowieso minstens 8 flesjes. Cola Zero, groene ijsthee, water en de McDonalds jus d'orange. DAAR HOREN ZE NIET LISA. GOOI. HET. NOU. WEG.

5) Blikjes.

Die zoete troep trekt vliegjes aan. Het overkwam me een keertje op weg naar school, toen er op de snelweg een dikke fucker
langs m'n oogbal zjoefde, heel handig tijdens het invoegen met 100 km/uur. Gooi je ze nu weg en je moeder zal jou en mij later dankbaar zijn.

6) Vieze servetjes.

En ik bedoel geeneens gebruikte servetjes. Maar die extra overbodige shitload aan servetjes die je krijgt in de McDrive. Waar iedereen die ooit met je heeft meegereden zo vaak heeft opgestaan dat ze eigenlijk weer wel zijn gebruikt. Ik denk zomaar niet dat iemand z'n hooikoortsneus er nog in gaat snuiten. Weg d'r mee, servetteslet.

7) Gebruikte zakdoekjes.

Hooikoortsseizoen. Fuck yes. Raampje open en laat die pollen je neus en oogbal maar lekker verkrachten. Maar gooi je zakdoekjes wel gewoon even in een grotere plastic zak. Smeerlap.

8) Tijdschriften.

Je nam de Fashionista of de LINDA. even een keertje mee naar het strand of het park, en nu wordt deze oude editie verkracht en verscheurd door de schoenen van je achterbank passagiers. Doei!

9) Al je bonnetjes.

Leg ze op z'n minst in je dashboardkastje.

10) Oude luchtverfrissers.

Als het gele kerstboompje aan je achteruitkijkspiegel alleen nog maar een decoratieve rol vervult en niet meer ruikt, gooi 'm weg.

11) Opladers van je vorige telefoons.

Je zegt dat je ze laat liggen voor je vrienden, maar behalve als je een Uber chaffeur bent, heb je echt geen shitload aan verschillende opladers nodig.

12) Random kleingeld.

Gooi het in je portemonnee, of betaal er je tankstation wc-bezoek van €0,50 mee. Anyway, ze worden plakkerig en vies en shit, dus doe er iets mee.

13) Kauwgomverpakkingen.

Waar je je uitgekouwde kauwgom ook vervolgens weer in terugpropt en/of opplakt. Gatverdamme gast. Dus pak je vieze herkauwde met spuuggevulde kauwgomverpakkingkje en gooi het weg voordat het ergens aan vastplakt waar je het nooit meer van af krijgt.

14) Flyers en kortingsbonnen.

Want je gaat die kortingsbon uit 2014 ooit nog gebruiken. Donder op.

Wat moet jij echt nodig weggooien?
Wat zijn wij vergeten?
Zet het in de comments hieronder!