5 signalen in je relatie waar je op moet letten

giphy
Wanneer je iemand echt leuk vindt zie je minder snel hun minpunten. Je vindt die dingen dan vaak schattig of aandoenlijk. Maar er zijn een paar signalen (akared flags) waar je zeker rekening mee moet houden.

1. Hij blijft praten over de break-up met zijn ex

Ahw, cute zeg. Hij hield echt van haar. Nee, fuck dat. Als hij het constant over haar heeft is hij nog niet over haar heen. Maak het hem duidelijk dat 'ie een keuze moet maken.Done.
giphy

2. Als hij gaat stappen beland hij steeds net niet in een coma

Hij is zo gezellig. Tikt het ene biertje na de andere weg. Hij is echt de man. Wat is er verkeerd aan? Hij heeft wellicht iets te verbergen en probeert dat d.m.v. veel te drinken te vergeten. Vraag hem eens wat er is. Misschien verliest hij wel elke keer met FIFA (= heel zielig).
giphy

3. Hij wilt elk uur van de dag met jou zijn

Okay, we kunnen begrijpen dat je denkt dit lief is. Dat hij jou als zijn soulmate en zo ziet. Maar heeft hij geen vrienden of familie die hij af en toe moet zien? Het is vrij ziek als hijALLEENmaar met jou wilt zijn.
giphy

4. Hij accepteert nooit een "nee"

Je denkt dat hij veel doorzettingsvermogen heeft. En dat 'ie altijd alles wilt doen om jou mee te kunnen nemen. "Goh, wij hebben echt zo'n magnetische relatie". Nou 1, 2, nee. Hij respecteert jouw grenzen niet.Simple as that.
giphy

5. Heel vroeg plaatst hij al een foto van jullie op Insta

Hier moet je echt voor uitkijken. Jullie gaan pas net met elkaar om, hebben wat liggen rollebollen maar het is nog niets serieus. Dan plaatst hij opeens een vage foto van jullie samen op zijn Instagram. "Wauw, hij vind mij echt leuk en wil dat iedereen het weet!!" denk je. Fout meid. Hij probeert iemand jaloers te maken met die foto, geloof ons nou maar.
giphy