5 tips om je flirt game weer op niveau te krijgen!

headerflirtgame 1
Yes, langzamerhand kunnen we weer een beetje ons sociale leven oppakken. Uit eten en verjaardagsfeestjes mogen weer en de overheid heeft zelfs toestemming gegeven voor een seksbuddy! En dat is extra goed nieuws voor de vrijgezellen onder ons want het flirten kan weer beginnen! Mocht je het verleiden nou een beetje zijn verleerd dan hebben wij een aantal tips voor je zodat je flirt game weer omhoog kunt krikken!
1. NIET AANDRINGEN
We begrijpen dat het stilzitten niet altijd even makkelijk was. Maar dit is GEEN reden om heel direct je
crush
te vragen of hij of zij zin heeft in een lekker potje rampen tampen. Natuurlijk is het fijn dat alles weer wat op gang komt, maar blijf
calm & collected
want aandringen is nooit positief.
2. GEWOON VRAGEN
3. PAK UIT
Wat wél gewaardeerd wordt is een beetje moeite. Niemand heeft zin om nóg een avondje thuis een film te kijken. Dus kom niet aanzetten met: ‘’Hey, wil je vanavond een film kijken?’’ Daar hadden we tijd genoeg voor in de quarantaine. Kom met iets originelers als suppen, midgetgolfen of desnoods bungeejumpen!
4. DRESS TO IMPRESS
5. GEDULD
Ja, we weten het! Dit is het moeilijke van allemaal: doe rustig aan! Het is echt niet raar als je in je hoofd al hebt bedacht hoe jullie bruiloft eruit gaat zien, maar dit hoef je niet hardop uit te spreken. Complimentjes geven is goed, maar je hoeft echt niet iemand gelijk te bespringen. Geef desnoods een bosje rozen als je het op de klassieke manier wilt doen, zo zorg je er voor dat iemand jou zeker onthoud. Bouw de spanning op en doe rustig aan, wedden dat het dan vanzelf wel goed komt!