VAKANTIEBLUNDER: Laura (23): „Ik was zo dronken dat ik ‘s nachts naakt door de lobby liep.’’

headervakantieblunder
Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Laura (23). Cocktails drinken lijkt áltijd een goed plan, totdat je zo veel drinkt dat je deuren niet meer van elkaar kan onderscheiden...
„Twee jaar geleden ging ik samen met mijn vriend reizen door Azië. Na twee weken Vietnam vlogen we naar Thailand. Hier zaten twee vrienden van ons (ook een stel) waarmee we een aantal dagen samen zouden reizen. We hadden elkaar ontzettend veel te vertellen en waren, als zoals altijd, ready om naar de klote te gaan.

Naar de klote

Na het eten gingen we nog wat cocktails drinken op
foodmarket.
De cocktails gingen er lekker in en we
besloten te gaan stappen bij "Zoë in Yellow". Aan het einde van de avond waren we op z'n zachtst uitgedrukt; aardig naar de klote. We gingen terug naar het hotel waar we verbleven en zijn gaan slapen. Vanwege de hitte sliep ik zonder kleding. Sidenote: het laatste verblijf waar mijn vriend en ik verbleven in Vietnam had een bed met links daarvan de deur naar de badkamer met het toilet.

Naakt op de gang

Midden in de nacht werd ik wakker. Uiteraard nog steeds straalbezopen, moest ik naar de wc. Ik stapte uit bed, draaide me linksom en opende de deur. Ik liep de deur uit en trok deze zonder twijfel achter mij dicht. Ik was in de veronderstelling dat ik bij het toilet zou zijn. In werkelijkheid stond ik midden in de nacht, volledig naakt, op de fel verlichte gang van het hotel. Ik draaide me om, om snel weer de kamer binnen te gaan, maar de deur had ik zojuist achter me dichtgetrokken.

Een optie: de lobby

Ik stond naakt op de gang flink op de deur te bonken in de hoop dat mijn vriend of een van onze vrienden open zouden doen. Zij waren net als ik behoorlijk dronken die avond en sliepen natuurlijk als roosjes. Ik besefte me dat er nog maar 1 optie was; naar het toilet in de lobby.
Dus, stomdronken en naakt liep ik het hotel door naar beneden.

Gechoqueerde medewerker

Eenmaal in de lobby zag ik het gechoqueerde gezicht van de nette Thaise baliemedewerker. Ik moest nog steeds super nodig naar het toilet, dus er zat niets anders op om door te lopen naar het toilet. Eenmaal daar besefte ik me wat ik in godsnaam aan het doen was. Na enkele minuten twijfelen liep ik maar weer terug naar de lobby, waar de baliemedewerker me godzijdank stond op te wachten met een handdoek. Ik wikkelde mezelf in, legde hem uit wat er gebeurd was en hij bracht me terug naar onze hotelkamer.

Niks meer herinneren

De volgende ochtend kon ik me in eerste instantie niks herinneren. Dit soort blunders overkomen me normaal gesproken nooit als ik gedronken heb. Tot we aan het ontbijt zaten en ik opeens weer wist wat zich de afgelopen nacht had afgespeeld. Vervolgens ben ik de baliemedewerker nog twee dagen achter elkaar tegen gekomen, ik kon hem niet aankijken uit schaamte. Dit soort blunders overkomen me normaal gesproken nooit als ik gedronken heb. "
Heb je ook een extreem gênant reisverhaal dat je wilt delen? Mail ons!