Skip to main content

Het is weer donderdag, dus tijd om stil te staan bij meest gore en gênante vakantieverhalen. Van wakker worden in de verkeerde hotelkamer, vrienden die je opgeven als vermist tijdens een stedentrip en vibrators die per ongeluk op de bagageband belanden.
Deze week het verhaal van Denise (34).  Haar eerste vakantie met haar toenmalige vriend verliep nogal ongemakkelijk.. als klap op de vuurpijl werden ze ook nog de hotelkamer uit gezet.  
Een aantal jaar geleden ging ik voor het eerst met mijn toenmalige vriend op vakantie naar Italië. We kenden elkaar pas net via de datingssite Badoo. Hij wilde mij mee op vakantie nemen zodat we elkaar beter leerde kennen. We zagen elkaar best vaak, maar de relatie was nog pril. We zaten op het niveau dat ik nog niet eens een scheet bij hem in de buurt durfde te laten.
Je kent het wel: ik wilde mezelf van mijn netste en beste kant laten zien. Mijn vriend dacht daar wat anders over.

ONGEMAKKELIJK

De hele vakantie verliep eigenlijk nogal ongemakkelijk en dat had vooral te maken met zijn gedrag. Hij vertelde dat hij manager was en deed alsof hij alles wel kon betalen. Achteraf bleek dat hij helemaal geen werk had. Ook had hij amper iets te besteden. Daardoor sliepen we steeds in super ouderwetse en goedkope accommodaties. Zo hebben we een keer in een hotel geslapen waar geen gordijnen hingen. Ook in Italië bleek dat hij het goedkoopste van het goedkoopste had geboekt. Een oude caravan die van ellende uit elkaar viel. Het was buiten 40 graden en natuurlijk was er geen airco aanwezig. De ramen konden wel open, maar die gingen daarna niet meer dicht.

NUMMER 2

Je kan je voorstellen de vakantie verliep heel anders dan ik van tevoren had verwacht. In plaats van romantische etentjes, gingen we elke avond zelf koken. Dat is op zich niet zo’n probleem maar ik moest ook telkens betalen. Ik was dan ook blij dat de het einde van de vakantie in zicht was. Maar zelfs de terugreis verliep problematisch. Ik moest de hele autorit al super nodig naar de wc voor een nummer 2. Ik had het al een tijd opgehouden en besloot het erop te wagen tijdens een tussenstop in het hotel in Duitsland. Zodra we in het hotel aankwamen, rende ik naar de wc om mijn behoefte te doen. En daar ging het mis.

Andere kamer gestuurd

Ik wilde doorspoelen, maar dat ging niet. Mijn nummer 2 bleef liggen en was niet weg te spoelen. Ik schaamde mij kapot, maar ik heb toch maar de hulp van mijn nieuwe lover ingeschakeld. Hij mocht van mij niet kijken en dacht dus dat ik een grapje maken. Hij wist ook niet wat hij moest doen en liep naar de receptie. De receptie kon er iets minder om lachen. We moesten onze spullen pakken en werden direct naar een andere kamer gestuurd!

Relatie bleek ook een flop

De hele vakantie bleek dus een grote flop te zijn. Net zoals onze relatie, want die heeft het ook niet overleefd. Mijn vriend bleef doorgaan met liegen en bedriegen. Ik kreeg steeds meer signalen dat er dingen niet goed zaten en ik heb hem uiteindelijk op straat gezet.
DIT VIND JE OOK LEUK: VAKANTIEBLUNDER THOM (28): IN THE HEAT OF THE MOMENT KWAM MIJN VRIENDIN IN EEN GLOEIENDHETE PIZZA TERECHT
Heb je ook een extreem gênant reisverhaal dat je wilt delen? Mail ons!