4 beroepen die je vroeger echt graag wilde worden

giphy
De afgelopen jaren weet je eigenlijk steeds minder goed wat je wél wilt worden. Je doet studie na studie, volgt avondcursussen terwijl je werkt in de Bijenkorf en denkt nog wel eens aan de simpelere dagen. Vroeger, toen je op moest schrijven wat je droombaan was. Toen wist je het wel.

1. Prinses

Misschien niet de meest lucratieve baan, maar fancy is het zeker. De hele dag in jurken lopen, een beetje de boel commanderen en jezelf laten begeren door allerlei knappe prinsen op witte paarden. Klinkt als een droom? Komt omdat het ook zo is.
giphy

2. Beroemd

Dit is misschien nog vager dan het worden van een prinses. Waarmee je per sé beroemd mee zou worden maakte niet uit, zolang het maar gebeurde. De enige reden waarom je vandaag de dag beroemd bent (op school) is omdat Mark van HM3 maar blijft opscheppen over die ene keer dat hij jou had geneukt in de wc na het gala.
giphy

3. Mama

Vroeger leek het je heerlijk. Leuk, voor zo’n babytje zorgen. Alleen nu schrik je je al morsdood wanneer je twee dagen over tijd bent. En dat je je boyfriend moet vertellen dat hij binnenkort vader wordt, en jij waarschijnlijk alleenstaande moeder. En wie gaat dat allemaal betalen? Je houdt namelijk al je adem in wanneer je je vierde drankje besteld in de club.
giphy

4. Zangeres

Toen je Miley Cyrus checkte op Disney Channel wist je het meteen; je wilde ZANGERES worden. Maar na je eerste avond in de karaokebar wist je het meteen: dit wordt ‘em niet. Zelfs de barman begon met het gooien van tomaten. Duidelijk kerel, duidelijk.
giphy