Waarom maandag niet zo klote is als je denkt

giphy
Je kan wel janken omdat je twee o-zo waardevolle dagen weekend voorbij zijn, maar dat boeit natuurlijk niemand een moer. Nee, in plaats daarvan kan je het beter van de zonnige kant (ja, en dat in Nederland) bekijken. Hoe? Wat grappig dat je dat vraagt. Je leest het hieronder.

1. Stufi is weer gestort!

Af en toe kiezen de stufi-goden ervoor om jouw centjes op maandag te storten. Dit is fijn om een aantal redenen. Één: het weekend is voorbij en dus kan je niet “per ongeluk” te veel uitgeven. Twee: money verlicht de pijn van de aandoening die “maandag” heet. En drie: money! (Gewoon, omdat het kan).
giphy

2. Nieuwe aflevering van je favo serie!

Okay, misschien komt er niets nieuws uit op maandag. Maar sowieso wel later deze week! En dat is iets waar je naar uit kan kijken op deze zware, regenachtige maandag. Doen: plan je favoriete serie in in je agenda, heb je iets om naar uit te kijken.
giphy

3. Je ziet je crush van werk/school weer!

In het weekend lig je thuis alleen maar dood op de bank. Je ziet niemand, en al helemaal niet je crush. Dus: vanaf vandaag zie je weer vijf dagen je crush. Lekker dagdromen over jullie toekomstige baby’s die er waarschijnlijk nooit gaan komen. Maar hey; dromen mag!
giphy

4. Kwestie van aftellen.. tot het weekend!

En misschien wel de belangrijkste; over vijf (of vier, als je vrijdagavond begint) is het weer weekend! Lekker feesten (of niet) en netflixen tot je erbij neervalt (maar je lag al). Loop dus niet zo te zeiken, bijt nog even door en het is zo weer weekend!
giphy