8 irritante dingen die vaders echt altijd zeggen

giphy
Vaders. Tot een bepaalde leeftijd is hij nog jouw superheld, de sterkste man die er bestaat. Maar zodra je wat ouder wordt, zie je wel in dat er ook grotere mannen bestaan. En dat hij eigenlijk soms best irritant kan doen. En wat doet hij eigenlijk veel dutjes. Is 'ie al zo oud? Shit, de tijd gaat echt snel.

1. Vraag het maar aan je moeder!

Als hij ''nee'' wilt zeggen, maar het niet zelf wilt doen. Dan is dit zijn tactiek. Lekker doorsturen naar ma.
giphy

2. Zeg dit maar niet tegen je moeder

Hij heeft de vaas van je oma laten vallen (van je moeders kant) en jij zag het gebeuren. ''Zeg maar dat de kat het deed ofzo''. Uhm, okay?
200

3. Ik ben niet je persoonlijke chauffeur!

Okay, maar totdat je je rijbewijs hebt kan hij je toch wel gewoon helpen? Of moet je soms roekeloos zonder rijbewijs achter het stuur kruipen?
giphy

4. Ik ben niet aan het slapen

''Ik ben niet aan het slapen, ik rust mijn ogen alleen even''. Dat heb je vaker gehoord. Nou, bedankt pap. Ik wilde je net om advies vragen maar blijkbaar ben je alweer in dromenland.
giphy

5. Heb je ooit van ''bellen" gehoord?!

Het is niet zijn schuld dat hij je 30 whatsappjes niet gelezen heeft. Had je hem maar moeten bellen. Want dat doen mensen ook echt nog tegenwoordig..
giphy

6. Betaal jij de rekeningen hier soms?!

Als je pa je begint te irriteren met retorische vragen, is het klaar. Je kan er niets meer aan doen. Hij zegt dit wanneer je de koelkast open laat, langer dan 5 minuten doucht of zelfs wanneer je de tv per ongeluk op stand-by laat staan.
giphy

7. Je ben toch niet van suiker?

Nee. Klopt. Maar zonder paraplu in een stortbui lopen is toch alles behalve leuk. Maar dat zal hij niet snappen, want hij zit lekker droog in zijn auto.
giphy

8. Stomme pap-grappen

Als je alleen met hem bent kan je ze nog wel aan, maar als je vrienden er bij zijn schaam je je dood. ''Waarom zou je nou meer betalen voor een broek met gaten er in, haha?". Wauw pap, je bent een rekenwonder. Tevens modebewust. Houd toch op.
giphy