Je bent over je ex heen als je deze 6 dingen doet

giphy
Break-ups zijn persé altijd leuk. Maar er is een tijd van janken en er is een tijd van doorgaan. Op een gegeven moment moet je echt gewoon verder met je eigen leven. En hoe weet je zeker dat je op de goede weg bent? Zo:

1. Het medelijden met jezelf hebben is voorbij

Je relateert niet meer elke trieste track met jullie break-up. Het lezen van blogs over relaties doe je ook niet meer. De volgende keer dat er een leuk nummer op de radio komt, zing je misschien wel enthousiast mee.
giphy

2. Je stalkt je ex niet meer op social media

Dit is wel even de volgende stap. Dit gaat verder dan je ex niet meer op social media checken. Je denkt er niet eens meer aan. Hetzelfde geldt voor whatsappen. Misschien heb je het nummer van je ex al wel verwijderd. Dan ben je helemaal goed op weg.
giphy

3. Je kan gaan kijken voor een nieuw model

Liefde is blind, maar break-ups niet. Je ziet eindelijk de minpunten van je ex en weet nu waar je echt naar op zoek bent. Je hebt het punt bereikt waarop je kunt terugkijken op jullie relatie en kan zien waar het fout ging. Met deze informatie kun je heel goed verder. Nice .
giphy

4. Je denkt niet meer constant aan je ex

Je ex is niet meer de belangrijkste persoon in je leven. Als je het moeilijk hebt, is je ex niet meer de eerste persoon die je opbelt. Daar heb je je vrienden voor. Je doet het prima zonder je ex. Jij en je ex leven nu een apart leven en je hebt er vrede mee.
giphy

5. De gevoelens voor je ex zijn neutraal

De gevoelens voor je ex zijn niet meer extreem, of het nu positief of negatief bedoeld is. Je bent compleet neutraal met je gevoelens. Je ex is gewoon een persoon op deze aarde. Je kan degene in de ogen kijken als je haar/hem op straat tegenkomt. Je voelt die sterke gevoelens gewoonweg niet meer voor je ex.
giphy

6. Je bent weer helemaal cool met jezelf

Je bent niet langer meer afhankelijk van wat je ex over je denkt, of wat überhaupt iemand anders van jou vindt! Je bent tevreden over jezelf en doet je eigen ding. Het fijne is dat je je nu volledig kan ontspannen en een break kan nemen van het relatieleven.
giphy