All You Need Is Love: deze fragmenten uit de oude doos moet je even zien

all you need is love
Zeg je kerstavond, dan zeg je smullen met Robert ten Brink tijdens All You Need Is Love waarin families en geliefden herenigd worden. Wij zetten de leukste fragmenten voor je op een rij.
'Want niemand mag alleen zijn met kerst.'

All You Need Is Love

Robert ten Brink presenteert al sinds 1992 All You Need Is Love
op de buis en dat brengt de nodige memorabele fragmenten met zich mee. We zetten de leukste voor je op een rijtje.

1993

De eerste kerstspecial die we konden vinden dateert uit 1993, waar we mogen genieten van een jonge Robert ten Brink die vier jonge vrouwen en mannen uitnodigt voor zijn kerstdiner in de studio - met het idee deze mensen samen te brengen voor de kerst.

2002

In 2002 kon het publiek genieten van het 10-jarige jubileum. In het progamma is onder andere te zien hoe Thea Hofland een brief heeft geschreven aan All You Need Is Love voor haar verdrietige man. Hun hond is dat jaar overleden, maar een plek heeft de man van Thea het verlies nog niet kunnen geven en dus schakelt ze de hulp van Dr. Love in. Benieuwd hoe hij het verdriet verzacht? Kijk dan onderstaande video.

2007

In 2007 tovert Robert ten Brink vier mannen uit een zwembad wat in de studio voor de nodige tranen zorgt. Het blijken de geliefdes te zijn van vier vrouwen in de studio. De Hern komen in handdoek gehuld de studio binnenrennen en dat heeft de nodige tongzoenen tot gevolg.

2012

Ook in 2012 mochten we smullen van alle liefdesherenigingen. Het verhaal wat er voor ons uitsprong was het verhaal van de Nederlandse Tim en de Colombiaanse Valentina die destijds in New York woont. Het jonge stel is tot over hun oren verliefd, maar de afstand zorgt ervoor dat de twee elkaar weinig zien en ze geen kerst samen vieren. De zus, de vishandel en het voetbalteam steken daar een stokje voor...

2017

Ciska is dolverliefd op haar Amerikaanse Jeremy - die niet kan wachten om zijn geliefde in de armen te slaan.

Kerstavond

Voor iedereen die nu denk 'hoe laat begint All You Need Is Love'? De kerstspecial is op vrijdag 24 december om 20.00 uur te zien op RTL 4!