Awkward kerstdiner situaties: van deze settings wordt niemand blij

header awkward kerstdiner situaties
De tijd is aangebroken dat we ons 'gezellig' vol mogen stouwen met gourmet, terwijl we luisteren naar een dronken tante of een oma die maar door blijft vragen over je liefdesleven. Deze kerstdiner situaties komen in iedere familie voor.

Kerstdiner situaties

Oma die vraagt: 'Hoe kan zo’n leuke jongen/meid nou nog geen relatie hebben? De tijd tikt hè.' LAAT ME MET RUST.
2. Tante Gerda die het liefst haar zus op de gourmetplaat wil gooien na de zóveelste ruzie over de erfenis. 3.
Oom Peter die net 3 glazen rode wijn te veel heeft aangetikt en begint over je pronte borstjes. IK BEN JE FACKING NICHTJE PETER!
Overspannen tante Iris, die van haar stoel dondert omdat ze het kerstdiner aangrijpt om zich wezenloos lam te zuipen. 5.
Of neefje Jordan (waarvan zijn longen ondertussen even zwart zijn als het aangebrande vlees) die voor de zoveelste keer probeert om te ontsnappen aan de ongemakkelijke kerstdiner situaties door weer een dek weg te paffen.

Tikkeltje ongemakkelijk

6.
Schoonzoon Patrick die het genoegen heeft om naast demente oma Tilly te zitten en zich voor de 37 ste keer moet voorstellen die avond.
Moeder die rood aangelopen van de stress haar wijn achterover tikt wanneer haar dronken man begint over hun seksleven.
Nichtje Madelief die met haar nieuwe ‘vegan levensstijl’ toch wat ongemakkelijk wordt van het aantal dode beesten die op de gourmetplaat worden gesodemieterd.
Oom Marco die niet kan kappen over zijn facking cryptomunt. Als je van die uitkering af wil, moet je toch echt gaan werken Marco.
Opa die maar door blijft vragen wie van die knappe vriendinnen is nou jouw vriendinnetje? 'Opa, hij is HOMO!'
Tante Irma die veel te gretig rondkijkt of er ergens nog een portie over is en daardoor haar tengels verbrandt. 'ER IS GENOEG IRMA.' 12.
Nichtje Sharon die met dik opgemaakte ogen door een puberteitsdalletje gaat en meer op de hoogte is van relatiestatus van André Hazes dan van haar oom René die midden in een echtscheiding zit.
Oversekste neefje Ruben, die zelfs in een rosbief nog een paar schaamlippen ziet. 'Gast get a life.' 14.
Tante Alexandra die weer per sé moet speechen... 'Hou je smoel! Het enige wat uit je bek komt is dranklucht en tufspetters.'
Heb je het nieuwe kerstnummer van René en Fawry al gehoord? Je beluistert hem hieronder!
En hier
koop je de 'gezellig dik' trui uit de clip!