Ben jij de ware queen of queefs?

giphy
Seks is fucking chill. En buiten dat het rete lekker is, is het nog gezonder dan een quinoakut met een tarwegrasshot. Een flinke wip vermindert namelijk stress en pijn, is keigoed voor je rikketik én verbrandt calorieën. Een avondje ‘Netflix and chill’ is dus zo gek nog niet. Maar, demp nooit helemaal het geluid; onverwachtse oerkreten liggen altijd op de loer.
giphy

Harder, better, stronger, faster

Seks is het lekkerste als je hard kan gaan zoals je dat op je hipsterfeestjes doet. Houden mannen van; een chick die al hijgend durft te schreeuwen dat ze haar hand niet draait voor wat wilde tampeloerespraktijken. Tóch blijkt – uit een klein onder- zoekje onder mijn vriendinnen – dat veel vrouwen zich voor één ding schamen tijdens de seks: vaginale scheten.
giphy

Een knetterende luchtbuks

Hartstikke kinky natuurlijk, zo een sessie achterlangs op de je keukentafel, maar een wissel van decor zou zomaar eens voor een ondergrondse schaterlach kunnen zorgen. Spring daarom nooit direct op z’n bakkes zonder de boel te ontluchten, want ondanks de geurloze ontlading, is een knetterende luchtbuks in z’n neusgaten nou niet bepaald de de definitie van romantiek.
giphy
Maar dames, de natuur houd je niet voor de gek en wij vrouwen hebben al genoeg last van een opgeblazen gevoel. Laat de boel maar lekker waaien; Retteketet broek- trompet.
giphy