Dit zijn de beste Black Friday deals dit weekend

black friday header
Het jaar is bijna voorbij en die winterdip hakt er weer aardig in. Gun jezelf een kleine oppepper met onderstaande Black Friday deals dit weekend. En nog wat goed te maken met die irritante schoonmoeder van je om zo toch een gezellige kerst tegemoet te gaan? Of zit je zus nog steeds te zeuren over die dure broek van haar die je verknald hebt tijdens een avondje uit? Regel dat ook dit weekend, want te veel geld uitgeven aan dat soort gezeik komt die winterdip niet ten goede.

Oui oui, ICI Paris

Heeft je favoriete geurtje alweer bijna de bodem bereikt? Of herinnert jouw moeder je er elke dag aan dat jij die dure foundation kapot hebt laten vallen? De lekkerste geurtjes, make-up en huidverzorging scoor je dit weekend bij ICI Paris XL, want zij geven een korting van 30% op ALLES in de webshop . Waarom zou je wachten? Je eigen fouten erkennen is dé manier om tijdens kerst een extra groot cadeau in ontvangst te kunnen nemen.

Stomende kerst

Dat jij de Satisfyer Pro al in huis hebt is geen verrassing. En dat deze meerdere keren per dag wordt gebruikt ook niet. Heb je nu het idee dat die batterijduur van het heilig speeltje niet meer zo is als dat het was? Dit weekend scoor je de Satifyer Pro met 33% korting bij EasyToys . Inslaan die handel, want stel je voor dat op het moment van klaarkomen je maatje besluit ermee op te houden. Daarnaast lijkt het erop dat je er klaar voor bent om nieuwe dingen uit te proberen. Weet je niet wat? Ook de adventscalander van EasyToys
is in de sale dit weekend. Nog net op tijd om in december elke dag een cadeautje te openen en jezelf en/of je partner klaar te stomen voor een geile kerst.

Merkje wel

Heb je per ongeluk de nieuwe Levi's broek van je zus verknalt tijdens een avondje uit? Of kun je die lekkere Nike trui van je ex niet meer dragen door enorme haat en afkeer? Dit weekend geeft Zalando Lounge grote kortingen (tot 74%)
op je favoriete merken. Dus maak het goed met je zus en koop die nieuwe broek voor haar. Op die manier is de kans groot dat je blijft profiteren van het feit dat jij en je zus dezelfde maat hebben. En dezelfde trui kopen als die van je ex? No way! Gelukkig zijn er genoeg merken waarvan je die lekkere hoodie in de sale kunt scoren dit weekend.

Just do it!

Volgend jaar wil jij echt klaar voor de zomer zijn en je favoriete bikini weer vol trots kunnen dragen op het strand. Dus je voornemens voor 2023 zijn al gemaakt en jij gaat weer naar de sportschool. De kans dat je daar weer overvallen wordt door fitboys en -girls is groot (dat is waarschijnlijk de reden waarom jij het afgelopen jaar niet volgehouden hebt). Om je zelfvertrouwen wat op te krikken is een nieuwe sportoutfit daarom niet verkeerd. Met de code GOBIG22
scoor je als Nike member 25% korting op de artikelen in de webshop van Nike.

Skip die winterdip

De winterdagen komen eraan en we weten allemaal wat dat betekent voor de emotie-eters onder ons: een chocoladereep kan niet ontbreken aan de winterdip die jij ondergaat. Om die poriën, mee-eters en puistjes te onderdrukken, kan goede huid- en gezichtsverzekering geen kwaad. Dit weekend is de Beauty Box
van Look Fantastic in de sale met 40% plus 10% korting. Dé manier om achter jouw favoriete nachtcrème, scrub of masker te komen die rondom de kerstdagen (lees: puist creërende dagen) nog wel eens goed van pas kunnen komen.