Nog geen weekendplannen? Deze nieuwe film met Channing Tatum heeft iedereen het

channing rumag header blog
Honden- en Channing Tatum liefhebbers opgelet! De makers van Magic Mike komen met een nieuwe film. Geen strippende mannen dit keer, maar een ex-soldaat en een getraumatiseerde hond Dog.

Dog

Dog vertelt het verhaal van ex-soldaat Briggs (Channing Tatum) die de taak krijg om legerhond Lulu naar de begrafenis te brengen van haar overleden baasje. Briggs diende in de strijd tegen de Taliban waar hij hersenletsel opliep. Toch weerhoudt dat hem niet om zich voor een volgende missie aan te melden. Zo wil hij naar Pakistan, maar zijn leidinggevenden denken daar anders over. Daarom geven ze hem een andere opdracht om hem zoet te houden. De taak lijkt simpel: met Lulu - ook wel Dog
genoemd - 2000 kilometer langs de westkust rijden en hem afleveren op de begrafenis waar de hond als eregast zal worden beschouwd. Maar die opdracht is lastiger dan het lijkt...Hond Lulu is onhandelbaar wat voor de nodige irritaties zorgt. Toch lijkt aandacht en tijd de band tussen de twee te versterken. En dat is dan ook meteen waar de film die Channing Tatum samen met Reid Carolin over gaat: de band tussen een hond en een mens kan helpen om te genezen van een trauma.
Dog draait vanaf vandaag in de bioscoop.