De 5 meest irritante types die je tegenkomt op huisfeesten

rfskmsvktqsoo
Er zijn altijd wel hinderlijke mensen als je uitgaat, maar je wordt pas echt met ze geconfronteerd als je met z’n alle gezellig in een woonkamer zit. Een leuk huisfeest is de ideale broedplek voor bitchfights en kopschoppen.

1. WANNABE GANGSTERS

Dit zijn de enige types waar je altijd overheen mag kotsen. Ze denken dat ze Lil’ Kleine of Sevn zijn en voelen zich beter dan alle anderen. Iedereen irriteert zich kapot aan deze idioten. We weten nu in de tussentijd wel dat jullie hele stoere jongens zijn, maar we zullen nooit vergeten dat Tom tot aan groep 4 moest huilen omdat die zijn moeder miste en Daan in groep 8 nog in z’n broek piste.
Oké oké, je mag geen oude koeien uit de sloot halen, maar elke keer als de boys groot doen op een feestje krijg je dat beeld toch echt niet uit je hoofd. In combinatie met Canada Goose jassen van de Zwarte Markt en neppe Gucci riemen is het plaatje helemaal af. Gefeliciteerd, je bent nu een echte gangster van de straat, iedereen vind jou echt super stoer en wilt echt heel graag jou zijn. Nee. Ga lekker je moeder irriteren. Loser.
rfskmsvktqsoo

2. ADHD-LOZE ADHD’ERS

Dit zijn de types waarvan het lijkt alsof ze fucking 3 pillen hebben getikt. Ze maken er altijd een klotezooi van en zorgen gegarandeerd voor twee kapotte items per avond. De geluidsinstallatie, een bierflesje, een tafel, een fiets, de bak met voedsel, een kat… Eigenlijk alles wat breekbaar is.
Deze verwoestende tornado's staan nooit stil en ze schreeuwen om het half uur moker hard in je gezicht om weer iets mede te delen. Oh God, jij weer. Ga lekker in iemand anders z’n oor staan te schreeuwen met je dooie ratten adem. Bedankt alvast.
rave hard first time on pills

3. SLETTEN GROEPJES

Dit is wel echt het meest kutte dat je kan overkomen op een huisfeest. Degene die het feest organiseert heeft twee verschillende groepen uitgenodigd en dus ook twee verschillende sletten groepjes. Een rampzalige fout. Ze hebben waarschijnlijk van te voren research gedaan en weten wie naaktfoto’s heeft, wie met lekkere Max was gegaan en wie de main bitches zijn. Eenmaal op het feest is alles een competitie voor deze meiden; wie gaat ervandoor met de slettencup?
Ze beginnen na twee wijntjes al te bitchen op elkaar en de vurige roddels gaan de ronde. Vervolgens komt de hotste boy van het feest binnen gelopen. Nu is het real. Wie van welk team gaat als eerste met hem tongworstelen? Aan het eind van de avond is er een dikke bitchfight gaande en is opeens iedereen erbij betrokken.
Kunnen die sletten niet voor één keer gewoon normaal doen en niet zo een drama maken? Ga lekker ergens anders de hoer uithangen. Jullie zijn niet leuk en lekker, alleen maar strontvervelend.
xhrslxjf0majs

4. ONBEKENDEN

Je bent lekker aan het gaan op het huisfeest als één of ander random persoon een beetje naar jullie groepje staat te loeren en out of no where een gesprek met je aanknoopt. Hij is blijkbaar de Brabantse neef van de buurjongen, die nu in een hoekje bezig is met een chick. Jup, jij hebt de hoofdprijs gewonnen.
Je bent de enige andere persoon op dit feest die hij kent, en nu is het jou taak om hem de hele avond bezig te gaan houden. Top, kan niet beter. De tranen springen in je ogen als hij voor de tiende keer een vraag stelt en je je realiseert dat je niet meer van hem afgaat komen. Kutzooi, hier heb je toch helemaal geen energie voor, was lekker in Brabant gebleven, verrekte mongool.
eulzisk2tn1cw

5. KOTSERS

Ach ja, die heb je altijd, overal. Iedereen is op een avond een kotser, geen ontkomen aan. Maaaaar, als je er één bent, dan ben je wel echt tering vervelend. En dat weet je zelf ook. Tenminste, ik hoop voor je dat je dat nog weet. Anders was het echt een hele zware avond. Zodra er iemand begint te kotsen wordt het feest half stil gelegd en duiken er meteen 10 mensen op de persoon in kwestie om de dokter uit te hangen.
De huiseigenaar begint te schreeuwen en gaat agressief lopen doen tegen de kotser & friends. Binnen no time is er een fight en gaat het huisfeest van gaande naar een kerkhof sfeer en wil je eigenlijk gewoon naar huis. Nou, steek dat huisfeest maar in je hol, volgende week gaan we gewoon clubben bitches.
122kjhyhpvj0s0