De 6 dingen die alle Nederlanders doen zodra het mooi weer is

200
Okay jongens, het wordt weer zomer! Dat betekent dat we wel 3 hele dagen zon hebben in ons land, dus hier even een aantal dingen die we meteen doen zodra zo een dag aanbreekt, want hey, pluk de dag he!

1. KORTE BROEKUHHH

Jaa!! Het is ein-de-lijk boven de 15 graden! En we weten allemaal wat dat betekent... KORTE BROEKEN WEER!!! Zodra het is een keertje niet regent of waait in ons koude kikkerlandje waar het altijd lijkt alsof we op een fucking eiland wonen, en dan heb ik het meer over Schiermonnikoog ipv Curaçao ofzo, trekken we meteen met z’n alle de 'zomer'kleding weer uit de kast om is even lekker te genieten van 1 v/d 3 dagen zon in ons prachtige koeienlandje.
200

2. Zonnebrand crisis

OH NEE UV STRALING HUH WAT IS DAT?! Iedereen vlucht meteen met de hippe korte broeken richting het winkelcentrum om even de factor 50 te halen. Want hey, onze melkfles benen moeten ook wel echt melkfles benen blijven toch? Anders is ons hele principe van melk en kaas en tulp en weiland en koe opeens verdwenen. Dus smeren maar met die handel!
200

3. Zeiken over de zon

'Het is echt benauwd buiten!', 'Ik zweet me helemaal kapot het mag van mij wel wat koeler hoor', 'Jezus zeg ik krijg helemaal hoofdpijn van die zon de hele tijd'. Oké. Dan ga je toch lekker met je bek de hele dag voor je koelkast zitten met een zuurstoffles en aspirientjes? Het is drie dagen per jaar mooi weer en dan gaat half Nederland een lekker potje zeiken. Ontevreden kutten en lullen zijn we toch ook. Boek lekker een ticket naar ISS ofzo, hoef je helemaal niet meer te janken om het weer want dan zit je er toch nogal ver boven haha.
200

4. BBQ'en

JONGENS DE ZON SCHIJNT WEER VOOR HET EERST IN 10 MAANDEN LATEN WE MET DE HELE FAMILIE GAAN BBQ'EN! Iedereen vlucht meteen naar de supermarkt om snel BBQ shit te halen, zoals hout, BBQ saus, kruidenboter, bier & aanmaakblokjes. Na wat heftige gevechten voor de laatste paar hamburgers gaat iedereen in de tuin is even een lekker vleesje braden.
Meestal brandt de helft van het vlees aan omdat opa zeker weet dat hij uitstekend kan BBQ‘en en is het bier halverwege de avond op aangezien iedereen 20 keer zoveel zuipt dan wanneer ze gewoon aan een eettafel in een huis zitten. Wat zijn we toch ook aparte wezens. Op het eind van de avond ruikt iedereen naar verbrande speklapjes en hebben we weer met z’n alle meegeholpen aan de verhoging van de CO2 uitstoot. Top!
200

5. Zwembadje opzetten voor de kinders

PAP IK ZIE DE ZON MAG IK IN HET ZWEMBADJE ALSJEBLIEEEEEEEFFFTTT?! Meteen wordt het zwembadje uit de schuur getrokken en neergezet in de tuin om de kinderen even lekker te laten poedelen. Of ipv de tuin gebeurd het voor de caravan op de camping. Alleen is het dan wel oké als er mensen van 8+ het water betreden. Dan zit tante Joke ook rustig in badpak in het badje te poedelen
200

6. Zon, zee, strand

Zodra het dan eindelijk een keer 15 graden is wilt iedereen natuurlijk van deze dag genieten. En hoe doe je dat het beste? Even met de squad een dagje naar de kust toe natuurlijk! Scheveningen verschijnt weer op de kaart en er staan files van hier tot Zimbabwe om eindelijk eventjes wat zand tussen de tenen te voelen. Na een autorit van 15km waar je 3 uur over hebt gedaan ben je dan eindelijk op het strand. Maar, waar ga je liggen?
Na een zoektocht van een uur heb je dan eindelijk een plekje gevonden om is even lekker te kleuren als een kreeft. Naast je zit de familie van Dijk met de kinderen die alleen maar aan het schreeuwen zijn en met zand gooien en aan de andere kant zitten 13 jarige locals met een speaker die op 100 staat en schreeuwmuziek aan. Top dagje strand was het zeker!
200