Hoe overleef ik de laatste weken op school?

giphy
Ruiken jullie het ook al? Die geur van verbrand vlees en zwetende mensen? Oftewel... de zomervakantie? Nog een paar weken en dan is het zover; complete vrijheid van je schoolwerk. Ik word al emotioneel bij de gedachte, laat me er even een zakdoekje bij pakken. Oh ja, kut. Je moet nog een paar weken. Maar hoe the fuck ga je dat doen dan? Motivatie is gedaald naar 0 & de toetsen zijn juist nu nu nu super belangrijk. Gelukkig schrijf ik dan nu ook deze tips voor jullie, kinders, ipv dat ik eens even aan een PO of iets in die richting ga zitten. Komen ze. Met liefde.

Plan die bitch

The key to success is om gewoon eens even je shit goed te regelen en je dagen in te plannen. Maak een To Do lijstje en pleur daar alle zooi op die je nog moet doen in deze aankomende weken. Plan het vervolgens in in een mooi Excel bestandje EN HOUD JE ER AAN. Vooral dit laatste is echt gewoon fucking moeilijk. Gaat altijd fout. Zorg ervoor dat je na het lezen van deze blog je telefoon op de post stuurt naar Zimbabwe en go aan het werk. But don't forget to take pauzes en wissel je werk af. Anders ga je na een tijdje echt keihard huilen en kom je geen zak verder.
giphy

Prioriteiten stellen

Persoonlijk, vind ik dit echt kut. 'Je moet prioriteiten stellen'. Oké. Maar dat wil ik helemaal niet. Maar het moet. Verdomme. Ik typ dit met heel veel pijn in m'n kleine hart, maar.zeg.het.feestje.af. Het is nog even okay? Nog even, dan heb je vrijheid en kan je zuipen tot je erbij neervalt. Dat is een gezegde, niet letterlijk doen alsjeblieft.
giphy

Focus on me

Nog even en ik ben gewoon Oprah 2.0, maar zorg ervoor dat je goed naar jezelf luistert. Even geen zin? Even een zwaar motivatie te kort? Ga lekker sporten! Sporten helpt om jezelf weer gelukkig te voelen. Daarom sport ik nooit, ik ben graag emo. Als je sporten te veel moeite vindt, ga dan lekker met je hond lopen! Of met je kat, konijn of goudvis. Kan jou het schelen, pleur d'r gewoon een touwtje omheen en het beweegt wel mee. Gouden tip!
giphy

Plan B

Gefeliciteerd, je komt nog steeds zwaar tijd te kort en je weet niet meer wat je moet doen. Als het zo ver is dat je gewoon intens wanhopig bent ga even 2 seconden zitten en vindt het overzicht weer. Ff tranquilo allemaal. Ga vervolgens aan de koffie zitten, haal de nacht door en werk jezelf helemaal kapot. 'Strijden' noemen we dat tegenwoordig. Veel succes, ps slapen kan je als je dood bent.
giphy