De raarste sekstradities over de hele wereld

banner
Je hebt er van gehoord. Je weet dat ze er zijn. We hebben het over rare sekstradities. Wij hebben de raarste opgezocht en voor jou hieronder beschreven. Misschien vindt je nog een nieuwe hobby..

1. Elkaars zaad drinken (door mannen!)

Wat? Ja, echt. In Nieuw Guinea moeten jongens als onderdeel van het 'man worden' het zaad van de dorpsouderen drinken. We moeten toegeven, als je dat durft als man, dan ben je ook wel echt een baas. Hier zien we al die anabolen dat echt nog niet doen, die rennen dan gillend weg als een meisje.
giphy

2. Elkaars vrouwen jatten

Bij de 'Wodabee' in Nigeria is het gewoon dagelijkse koek om elkaars wijfies te jatten. Mannen maken zich zo mooi mogelijk op en trekken bijzondere kostuums aan om indruk te maken bij de vrouwen, in de hoop dat ze hun huidige man verlaten. Wat een gekkies.
Nouja... eigenlijk doen wij hetzelfde, alleen bij ons is het precies omgekeerd, hier zijn de vrouwen altijd de bitches die elkaars aanwinsten proberen te jatten. Met dikke lagen make-up én bizarre outfits.
giphy

3. Openbaar masturberen

Bij de Egyptenaren waren ze vroeger echt helemaal waus. Er gaat namelijk een verhaal dat bij de Oude Egyptenaren de Farao's in de Nijl zouden masturberen, omdat dit goed zou zijn voor de stand van het water. Ja... masturberen zorgt wel voor vocht, maar of dat genoeg zal zijn om de complete Nijl aan te vullen?
Maar goed, ándere Egyptenaren waren daardoor weer super geïnspireerd, dus op het festival van de God Min, mochten alle mannen gewoon in het openbaar masturberen. Oké, ja, wat je zelf wilt toch?
giphy

4. Betaald huwelijk voor seks

De moslims in Iran zijn stiekem best wel stouterds, want eigenlijk mogen ze geen seks voor het huwelijk. Máár, het is dus mogelijk om 'tijdelijk' getrouwd te zijn zodat je alvast seks kunt hebben. Echt waar, wanneer die lovebirds
dus echt niet meer van elkaar af kunnen blijven, kunnen ze betalen voor een korte ceremonie waarna ze voor een bepaalde tijd getrouwd zullen zijn. Zo kunnen ze stiekem toch alvast los gaan als konijnen zonder dat ze de Islamitische wet overtreden, woohoo!
giphy

5. Kinderen gaan met elkaar van bil

Wederom in Papoea Nieuw-Guinea hebben ze een gekke traditie. Hier is het doornormaal dat meisjes vanaf 6 jaar al seks hebben, en jongens vanaf een jaar of 10. Ja... wij moeten even aan dit nieuws wennen.
Die Nieuw-Guineanen zijn gewoon een beetje gekkies met z'n allen, maar laten we ze maar lekker doen wat ze willen, toch? Laten we hier als ouders maar gewoon moeilijk blijven doen totdat onze kinderen achter in de twintig zijn, dat voelt toch iets veiliger dan 6.
giphy