8 Whatsapp-berichten die alle vrouwen verkeerd begrijpen

giphy
Tuurlijk. Whatsapp is dé manier om iemand te leren kennen. Of om vreemd te gaan. Maar door het ontbreken van gevoel en uitspraak kunnen appjes vaak verkeerd geïnterpreteerd worden. Vooral de dames maken er een potje van en lezen berichtjes op een andere manier. Alsof ze het eerst in zes verschillende talen laten vertalen met Google Translate en het dan proberen te ontleden. Maar boys, maak je geen zorgen. Het ligt deze keer niet aan jou. We vertellen je even welke berichtjes meestal verkeerd worden begrepen:
1. Wat je schrijft: "Ja prima' - Wat ze denkt: "Heb ik iets verkeerd gedaan? Is hij nu boos? What the fuck?'

2. Wat je schrijft: "..." - Wat ze denkt: 'Wat heb ik nou weer fout gedaan?'

3. Wat je schrijft "OK" - Wat ze denkt: "Niks OK. Er is iets aan de hand."

4. Wat je schrijft: 'Ik heb even geen tijd.' - Wat ze denkt: 'Ik irriteer hem nu al. Verpest. Block en delete dan maar?'

5. Of je bent online en je antwoord niet meteen. - Wat ze denkt: "Hi appt nu sowieso met een ander meisje. Godvergetenklootzak."

6. Wat je schrijft: "Lange dag gehad en ben moe." - Wat ze begrijpt: "Laat me gewoon even met rust chick. Ik heb geen zin om nu nog uren met je te appen."

7. Of je bent te lui om iets te schrijven en stuurt een smiley. - Wat ze denkt "Ok, what the fuck. Hij flirt nu dus met een andere chick en ik krijg niet meer dan één of andere kutsmiley?"

8. Wat je schrijft: 'Is niet belangrijk." - Wat ze denkt: "Hij heeft geheimen."