Vrouwen: enorm sterk en soms ook stout

giphy
Bel je bootycall maar vast, want wij hebben op deze speciale dag een aantal tips voor je. Helemaal gratis! Het is namelijk internationale vrouwendag. Wij jonge godinnen komen op voor onze rechten en mogen onszelf laten zien. Misschien denk je dit vaker, maar vandaag draait de wereld echt even helemaal om jou. Poesjes
Het is echt niet erg om je poes zo nu en dan even te laten luchten. Die paar lapjes stof die Beyonce op het podium draagt is niet voor iedereen weggelegd, zou je misschien wel denken. Niet zo onzeker. Jij kan er ook in shinen. Wees dus vandaag poeslief voor jezelf. Ja poes. Deze paar lapjes leggen het accent op je poes. Of eh, op de rest van je lichaam natuurlijk. Vandaag is het de dag voor de vrouw. Dus vandaag even stout. Rrrrrrrrr.
giphy
Bier en tieten Ordinair? Dat staat niet in jouw woordenboek. ‘’Bier en tieten!’’. Dat is wat wij willen. Ja. Wij vrouwen drinken ook bier. Het is verdomme 2018 ja! En zeg nou eerlijk, het liefste zonder bh. ‘Free the nipple’, is wat wij willen. Misschien toch wel een beetje ordinair. Ach, heerlijk toch! Dus, of ze nou groot, klein, rond of ongelijk zijn. Je tetten mogen gezien worden! Wil je ze nog meer laten shinen? Strek dan een bustier aan. Een bus-watte? Dat is een soort corset. Ja, wie mooi wil zijn moet pijn lijden.
beyonc in best thing i never had music video beyonce 33059847 500 292
giphy
Je borsten zijn al prachtig. Maar geef je meisjes nog meer shine met speciale tepelstickers. Ja, er zijn bestaan echt mensen die dit doen. Ook zijn er mensen die het geil vinden om hun voeten te versieren. Je zou maar een voetfetisj hebben. Ach, zo heeft iedereen z’n gebreken. Als jij de regels hierboven opvolgt, kom je jouw vrouwelijkheid niks te kort. Dus laat je kontje, tetten en de rest van jouw vrouwelijke schoon shinen op deze speciale dag. Bij https://www.easytoys.nl kom je een hoop pleziertjes tegen! Je kan hier bestellen tot ’s avonds laat. En bereid je dan maar alvast voor, want je hebt het de volgende dag al in huis. Tijd voor die bootycall dus!