Zweetplekken zijn goor en wij hebben tips

giphy
Zweetplekken zijn goor? Best wel. Mensen denken dat je jezelf niet verzorgd. Vreselijk. Kan je om janken - tuurlijk. Maar je kan ook een grote meid of jongen zijn en er iets tegen doen. Lees daarom onze tips tegen zweetplekken.

Pak eens een goede deo

Heb jij een favoriete deo met lekker geurtje? Gooi maar weg. Waarschijnlijk is het geen antiperspirant. Logisch, want de woord kende je nog niet. Wat deze doet is je zweet echt aanpakken. Ook zal de productie van al dat ruikende zweet een stuk minder zijn. Zweetplekken.
giphy

Ga nou eens écht sporten

Je zegt wel tegen jezelf dat je gaat sporten, maar ga dan ook echt. Want kijk, je hartslag tijdens je rust zal dan lager worden. En dan betekent weer minder zweten. Bewegen dus.
giphy

Koop andere kleding

Everybody loves shopping, dus dat komt goed uit. In kleding van synthetische stoffen zweet je sneller dan in kleding van katoen. Dit spul ademt namelijk beter en zorgt ervoor dat je zweetplekken aanzienlijk afnemen.
giphy

Zweetplekken door die afro onder je oksels

Kom op. Je kijkt al elke ochtend naar je oksels met het idee er een heggenschaar doorheen te halen. Doe het dan ook. Waarom? Minder haar = minder zweet dat blijft hangen. Ben je én lekker glad en zweetplek-vrij.

Scheer die afro onder je oksels

Ontspan een beetje

Hoe minder je strest, hoe minder je zweet. Natuurlijk is dat zo. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer eens van die ontspan-thee. Lekker relaxt. Of zet eens zo'n meditatie van je moeder aan. Dat zijn alweer twee tips in één.
giphy

Zeg maar dag tegen je favo drankjes

Koffie en alcohol verhogen je hartslag. Laat die ’s ochtends en ’s avonds dus maar staan. Wat je dan moet drinken voordat je gaat stappen? Spa'tje rood ofzo. We know, het zuigt.. maar het werkt wel. Succes ermee!
giphy