De type mannen die je als studente gaat tegenkomen

giphy
(Door: Sofie de Leeuw) Het is natuurlijk super chill als je uitgaat dat mensen je credits geven voor de anderhalf uur voorbereiding die er zit in je make-up en outfit. Schaamteloos flirten in de UB, of de student-assistent bij je volgende college om een uitgebreide uitleg vragen. Buiten lesuren. We komen veel verschillende mannen tegen in onze studententijd en deze type mannen zitten er sowieso bij:

De “PLORK”

Je hebt tegenwoordig eigenlijk bijna alleen maar mannen die veel bezig zijn met sporten, in de sportschool wonen en energierepen kauwen. En creatine uiteraard. Dit zorgt er wel voor dat ze een erg prettig lichaam hebben om naar te kijken, maar dat is vaak wel om iets te compenseren. Bij de “prachtig-lichaam-ontzettende-rotkop” mannen is de lamp je beste vriend. Je kan je niet storen aan iets dat je niet kan zien.
giphy

De “Mr. Grey”

Elke studentenstad heeft ze, de corporale studentenverenigingsmannen. Hun attitude is het aspect wat je het meest stoort maar wat ook het interessantst is. Vaak hebben ze ook een aanleg voor fetisjen en elke vrouw wil een keer een shade van de 50 shades geprobeerd hebben. Dit hoeft echter niet beperkt te worden tot de studentenverenigingsheren hoor. De economie en management sector stikt ook van de mr. Grey’s. Grote kans dat ze ook stropdassen hebben..
giphy

De “nemer”

Elke chick heeft ook een man gehad die echt alleen maar aan zichzelf dacht in bed. Maar echt. Going down was te intiem voor hem maar hij verwacht wel dat jij een goed halfuur besteed aan het geven van een blowjob. En als je dan eindelijk seks hebt moet je ook nog al het werk doen en is hij ook klaar als hij klaar is. Er bestaat ook zoiets als een “Blue Bean” mannen, niet alleen “Blue Balls”. Als jij aan je trekken komt, zijn wij waarschijnlijk nog niet eens op de helft. Frustrerend.
giphy

De “friend with benefit”

Soms komt het voor dat een chick een goeie friends with benefits relatie kan hebben met iemand. Good for you! Maar vaak zijn de dames toch wat meer in touch met hun gevoelens dan de heren. Harde waarheid. Dus wanneer het te lang geduurd heeft en een van de twee gevoelens heeft ontwikkeld, wordt de situatie awkward en gespannen. Chill.
giphy

De “Eyjafjallajökull”

De wat? Die vulkaan in IJsland die een paar jaar terug al het luchtverkeer dagenlang platlegde. Soms heb je een instant chemie met iemand die maanden of soms jaren sluimert. Jullie hebben een puur fysieke klik maar er gebeurt eigenlijk net nooit wat. Tot het een keer wel gebeurt. Of dit nou een jeugdvriendje is of iemand die je pas korter kent, de seks is echt net een explosie. Maar dan een die best wel lang duurt. Of een paar achter elkaar. Of een aantal hele lange achter elkaar. Waarschijnlijk die laatste.
giphy