Dit is de reden waarom die bitch vreemdgaat

giphy
'Alle mannen zijn klootzakken'.
'Alle mannen gaan vreemd'.
'Je kunt mannen niet vertrouwen'.
Uhmm. HALLO. Volgens onderzoek heeft 43 procent van de vrouwen ook gewoon weleens liggen vunzen met iemand anders. Dus. Maar goed, wat zouden daar de redenen voor zijn? Nou, dit dus.

Wraak

Sweet oh sweet revenge. Vrouwen schijnen het heerlijk te vinden om dat mes wat ze in hun rug hebben gekregen gewoon even flink terug te steken. Het liefst met zijn beste vriend. Uit een Duits onderzoek blijkt dat 14 procent van de vrouwen die vreemd gaan het doen om wraak, terwijl mannen dit slechts in 7 procent van de gevallen om deze reden doen. Hadden we al gezegd dat vrouwen bitches zijn?
giphy

Een nieuwe ervaring

Wanneer je je liefje gewoon een beetje saai vindt in bed, vinden veel vrouwen het een prima idee om dan hun behoeftes te laten vervullen bij een ander side-
liefje. Zodat ze een beetje kunnen vergelijken weet je wel.
giphy

Ongeplande avontuurtjes

Afgezien van bovenstaande stouters, zijn er ook dames die het niet plannen. Zij wíllen helemaal niet vreemd gaan. Het gebeurde gewoon. Per ongeluk. Écht.
giphy

Saai

Een hele simpele redenen eigenlijk: Veel vrouwen vervelen zich gewoon. Hun liefdesleven ligt helemaal plat op z'n reet. Of hun lover
wil liever niks anders proberen dan elke keer Missionairis, Doggystyle, en Cowgirl in that order. Misschien kunnen jullie ze nog iets leren over de schaar, de dolfijn of de spin. Spice it up, girl.
giphy

Feelings

Bij 48 (!) procent van de vreemdgangers gebeurt het doordat zij rare buikgevoelens krijgen voor iemand anders. Iets met vlinders. Bij mannen daarentegen is dit maar bij 25 procent. Mannen zijn dus eigenlijk grotere kutwijven dan de echte wijven.
giphy