Deze moeder drinkt spermashots om gezond te blijven

Door de duizenden fitgirls en fitboys tegenwoordig heb je vast al een hoop rare diëten gezien. Rare groente en fruitcombo's wat je zelfs je hond niet zou laten eten bijvoorbeeld. Maar je hebt altijd baas boven baas. Zo bewijst maar weer de 29 jarige moeder Tracy. Zij giet elke ochtend een eetlepel sperma in haar drankje om haar immuunsysteem een boost te geven. Yes, dat lees je goed.Sperma.

Een vriendendienst

Maar hoe komt zij als vrouw aan die sperma dan? Nou, haar beste vriend is elke week bereid om zijn kwakje aan haar te schenken. #baegoals? Maar okay, hij was in het begin dus wel bang dat zij het wilde gebruiken om zwanger te worden. Logische gedachte wel. Maar dat bleek niet zo te zijn en nu drinkt zij elke dag zijnmanjuice. Tracy met haar kwa(r)kje.
Schermafbeelding 2017-01-30 om 19.44.49

De smaak varieert

Tracy zegt dat de smaak varieert en dat de smaak een link heeft met wat hij recentelijk gegeten/gedronken heeft. "Dingen als ananas en pepermunt maken de smaak al beter, maar soms neem ik ook gewoon een spermashotje." aldus Tracy. Hieronder is Tracy bezig met het bereiden van een spermasmoothie.

Schermafbeelding 2017-01-30 om 19.10.48

Geen wetenschappelijk bewijs

Mocht je nou denken; "Laat ik elke dag het kwakje van mijn beste vriend drinken", dan houden wij je heus niet tegen. Iedereen zijn ding toch. Maar weet wel dat uit onderzoek gebleken is dat het geen zak helpt. Afhankelijk van waar de sperma vandaan komt, loopt je zelfs het risico HIV te krijgen. Sicke shit dus. Mocht je meer informatie willen, dan kan je hier haar video checken.