Deze zeven beroepen verdienen meer liefde

giphy
Kijk, zeiken kunnen we allemaal. Maar een beetje liefde geven moet je leren. En al helemaal richting de mensen waarbij je dat normaal nooit zou doen. Dit zijn zeven beroepen die wel wat meer liefde mogen krijgen.

1. McDonald’s medewerker

In de top 3 kan dit beroep niet ontbreken. Hoevaak heb wel niet lopen vloeken op de mensen achter de schuifraampjes? Dat het allemaal wel erg lang duurt, de bestelling die ene keer niet helemaal compleet is of dat ze je 7 i.p.v. 6 kipnuggets meegeven (of wacht, dat is juist goed). Ze kunnen er niets aan doen okay? De werkdruk is hoger dan in Chinese sweatshops en iedere week wordt er iemand anders filiaalmanager. Verwarrend, dat is het zeker.
giphy

2. Toiletjuffrouw

“Dat juffie zit daar maar te zitten” hoor je wel eens. Nou, niet echt maat. “Dat juffie” zorgt ervoor dat jij een wc-bril zó fris meemaakt dat je anus spontaan naar mentol gaat ruiken. Verder ruimt zij jouw barf op, fixt zij altijd wel een condoompje voor je en als je een beetje met haar aanpapt mag je de hele avond gratis naar de wc. Wees eens liever voor ons “juffie”.
giphy

3. Bejaardenverzorger

Natuurlijk zijn er de laatste tijd wat slechte berichten over verzorgsters naar buiten gekomen, maar dat neemt niet weg dat het grooste deel van de mensen het wél graag doet. Zij wassen jouw opa en maken eten voor hem, terwijl jij lekker tijdens je wereldreis ergens in Bali zit. Iemand moet het doen, en deze mensen hebben gekozen om dat te doen. Beetje respect is wel op zijn plek.
giphy

4. Uitsmijters

Natuurlijk begon jij dat gevecht niet. Maar begrijp wel dat hij jullie beiden naar buiten moeten gooien. Het is zijn taak de boel niet té erg naar de klote te laten gaan en dat moet je dus respecteren. Uitsmijters zorgen ervoor dat jij niet te veel last hebt van bijvoorbeeld vervelende guys in Phillip Plein shirts en dat je even naar de wc kan zonder dat je vriendin twintig keer aangerand wordt door anabolen stumperds.
2013 09 24 gif4

5. Vuilnismannen

Wist je dat er opleidingen zijn om vuilnisman te worden? Deze dragen de titel “Allround medewerker afvalbeheer” en vereisen kennis van communicatie, wiskunde en verschillende ophaaltechnieken. Geen makkelijke shit dus! Heb de volgende keer een beetje respect voor de mensen die jouw vieze condooms, lege flessen wijn en halve pizzakorsten op komen ruimen. Want zelf ga je het namelijk niet doen.
giphy

6. Helpdesk medewerker

Wie bel je als je 2 seconden geen internet op je mobiel hebt? Of wanneer je niet binnen de beloofde “2 a 3 minuten” een bevestigingsmail ontvangt? Precies: de helpdesk! Mensen die daar zitten om jou te helpen. Zij hebben in ieder geval niets fout gedaan. Het voelt natuurlijk om hen uit te schelden, maar houdt het eens voor je. Wordt je een beter mens van. Echt waar.
giphy

7. Docent

Terwijl jij met Nicky op zoek bent naar een fittie, probeert de docent jullie te kalmeren. Even bij de les blijven boys. “Jij moet je bek houwen ouwe” schreeuw je. Docenten krijgen allerlei gezeik over zich heen, maar zijn wel de mensen die jou gaan helpen aan een fucking diploma en een betere toekomst. Dus hoe dom ben je als je geen respect hebt voor deze mensen?
giphy