Doe deze 5 dingen sowieso niet op je profielfoto

giphy
Tegenwoordig maak je de eerste indruk online. Dus dat betekent dat die ene schoolfoto met die grijs gewassen achtergrond niet meer aan de standaarden voldoet. Het is van belang dat er een stukje persoonlijkheid naar voren komt in je profielfoto’s. Maar wanneer laat je genoeg persoonlijkheid zien op een foto? Geen paniek! Want wij hebben het weer haarfijn voor je op een rijtje gezet!

1. Weg met die zonnebril!

Voor dit artikel is er natuurlijk wel wat onderzoek gedaan en de reden dat de ‘zonnebril foto’ op 1 staat is, van het 10 keer swipen er 5 gasten zijn die een profielfoto hebben met zonnebril. Waarom zou je hetgeen wat de meeste mensen het belangrijkst vinden bij een match, bedekken? Wil je meer matches? Bedek dan je ogen NIET. Zeker niet op je profielfoto. Nu geef je eerder het signaal af dat je elk moment kan verschijnen bij ‘Opsporing Verzocht’.
giphy

2. Houd je huisdieren er buiten!

Je bent zelf toch cute genoeg? Overtuig het andere geslacht eerst maar eens met je eigen foto’s voordat je het snuitje – a.k.a stinkbek – van je hond of kat erbij betrekt. En oh ja dames, mocht je een paard hebben? Wacht daar maar mee totdat hij niet meer zonder je kan. Want een paard is bijna ALTIJD een turn off. Want zeg nou zelf; welke man durft er nou te concurreren met een paard?
giphy

3. Nasty, keep ya clothes on

Het leukste van daten, is het jagen. Dus geef je niet meteen al je pluspunten bloot. Dus laat je potentiële matches er gewoon lekker voor werken. Skip dus de foto’s met een te laag decolleté. En mannen, laat alsjeblieft je shirt gewoon aan, oké? En als je echt zo trots bent op je lichaam, prima. Maar vergeet niet dat je ‘sexy’ foto’s ook voor verkeerde doeleinden kunnen worden gebruikt.
giphy

4. Blij maken met een dooie mus

Stop het poseren met materialistische dingen die niet van jou zijn. Nee, die ferrari is niet van jou. Nee, die villa is ook niet van jou. En nee nee meneertje, dat mooie prive zwembad is ZEKER niet van jou. Eerlijkheid duurt het langst. Dus wees een vent en maak een foto van je Twingo. Misschien niet het meest sexy on first sight maar wel het meest eerlijk. En zeg nou zelf, dan weten wij wel meteen wat voor vlees we in de kuip hebben toch? We komen er anders toch wel achter!
giphy

5. Een snoekbaars ain’t sexy

Mannen van Nederland, what’s up met al die vis profiel foto’s? Laat alsjeblieft je kaplaarzen en kleine vieze wormpjes achterwegen, oké? Als je grote liefde vissen is, is dat natuurlijk geen probleem. Maar om er nou mee op de foto te gaan of erger nog, er mee te gaan zoenen? Dat gaat echt te ver! En hoe groter hoe beter lijkt het soms wel. Valt er misschien iets te compenseren? We wonder….
200