Door seks word je een stuk knapper!

scarlett johansson hobo yoga
Seks-onthoudende singles opgelet! Het is echt tijd om de stoute schoenen aan te trekken als je een hottie en geen nottie wil zijn: van seks word je namelijk knapper!

Feromonen

Ons lijf maakt feromonen aan om een geschikte partner aan te trekken. Wil jij dus als een stout tijgertje een beetje een leuke partner aantrekken, ga dan maar eens met een leuk iemand uit de kleren. Hoe actiever we zijn op seksueel gebied, hoe meer feromonen we aanmaken en hoe aantrekkelijker we worden. Dat betekent dus niet dat je met de eerste de beste of met Jan en alleman naar bed moet gaan: een slet is nooit geil, maakt niet uit hoeveel feromonen je daaroverheen keilt.

Dag chagrijntje!

Een goede bang
zorgt er tevens ook voor dat bij vrouwen het ‘oxytocine’-hormoon wordt aangemaakt. Who cares? Men care!
Dit hormoontje heeft namelijk een zeer positieve uitwerking op je humeur. Als je dacht dat het onzin was dat wanneer je weer eens tekeergaat als een boze stiefmoeder en je vrienden roepen: ‘Die heeft een beurt nodig
’, heb je het helemaal fout. Jij hebt wél een goeie beurt nodig. Dus ga ervoor! Niemand houdt van een chagrijn!
scarlett johansson hobo yoga

Uitstekende workout

Met een half uur seks hebben we al zo’n 150 calorieën verbrand! Het is tevens nog eens veel leuker dan een half uur op die fokking loopband. Elke dag in de week een goede beurt is dus al snel zo’n… ehm.. nou ja, een heleboel calorieën in ieder geval! (We zeiden dat je er knapper van werd, niet slimmer ;) Daarbij een mooie gelegenheid om extra fit en lenig te worden middels een paar pittige standjes. Doe het!

Hello hormonen!

Alsof je al niet vrolijk genoeg was geworden door het ‘oxytocine’-hormoon: je maakt door seks ook nog eens meer oestrogeen aan (het vrouwelijke hormoon) wat heel goed is voor de huid. Ook testosteron (het mannelijke hormoon) zorgt voor een helpend handje in de vorming van spieren. De enige manier waarop een tripje naar een beauty-salon beter is dan een potje seks, is door seks te hebben tijdens je treatment in dat salon! Met de masseur. Vier keer.
Dus wil je flink wat kosten besparen op cosmetica, fitness-abonnementen en cosmetische chirurgie: ga dan even lekker rampetampen met die ene leukerd die je toch al op het oog had. Na acht keer seks zal je zien dat het licht best weer aan kan blijven.
Oh en.. doe het wel veilig ok? Van een soa is nog nooit iemand geiler geworden!