Een greep uit de sextoys van nu

giphy
Zooo zijn we allemaal een beetje bijgekomen van de golden shower van afgelopen weken? Mooi.. tijd voor wat nieuwe inzichten. Want tsjah. Soms zit je even een tijdje zonder echte en kloppende sextoy, maar heb je wel kneiterharde zin a.k.a botertje geil. Offe.. zijn jij en sexylexy partner op zoek naar wat nieuwe spelletjes, kan ook. Anyway, de wondere wereld van de sextoys is op zijn zachts gezegd best wel uitgebreid. En wie zijn wij om je deze wenkbrauwraisers te onthouden.
Tijdens grondig ONLINE onderzoek naar sextoys vielen er een aantal best wel op. Hieronder een aantal in de categorie whatever floats your boat

Paardje rijden

De droom van menig pubermeisje maar schijnbaar ook massa's volwassenen die houden van een lekker potje rijden, galopperen of gewoon op een drafje. Nu snappen we best dat een chick in een strak paardrijbroekje sexy is, maar ehm wait a minute… Paardenmasker gecombineerd met hoefjes voor om je handen. Pffiieeuwww wauw best wel. Why god why . Dit zijn waarschijnlijk de mensen die onze vriend Jambers zou ontvangen. Overdag is zij directrice van kinderboerderij ‘Staartkes’ maar 's avonds transformeert zij in ‘Destiny’, de volbloed steigerende merrie.
giphy

De buttplug met staart

Om de complete bovenstaande look bij elkaar te krijgen heb je heuse buttplugs met staartjes eraan. Waarom toch lieve mensen. Een plug in je achterste jensen schijnt een ding te zijn, maar die staart daar dan bij is wel een heel nieuw level. Overigens zijn er verschillende versies van de staart. De paardenstaart, menig hondenras ( weird want doggystyle wordt zo best lastig) of een kittig konijnenpluisje.
giphy

De neppe punani

Zacht roze, caramel, donker wit. Alle soorten en maten zijn aanwezig, voor elke cock wat wils. De tijd dat je je lans in een lauwe appeltaart of pond gehakt duwt is voorbij. Koop gewoon een fijne nep poes. Hartstikke van het echt te onderscheiden. Lekker opgevrot in het kader van proberen het realistisch te houden. Maar ehm even zonder dollen… is dit warm? Komt de plastic luft niet tevoorschijn terwijl je stevig loopt jensen? En hoe.de.fok.maak.je.dit.schoon?
giphy

iCum

Apple fan? Manmanman lucky you. Er zijn verschillende hip vormgegeven sextoys die je simpelweg in je Apple device stopt. Nee niet direct je derde been in de HDMI plug hole duwen ;) Leuk om ook je schema’s bij te houden via een app.

De mondchokebalmetdildo

Jep das even een hele mond vol! Letterlijk ook vooral. Je huig heeft het ten eerste druk met de eerste kokhals neigingen wegens een intieme knuffel met de choke bal en daar waar je mond zit prijkt een enorme geaderde dildo. Well… hoe doe je dit charmingly dan? Picture jezelf met dit geval aan je snavel bevestigd op je allersexyst de slaapkamer binnen lopen. Klein aanloopje en hoppateeee vol met je snavel d’r in. Intens!
source

Elektriciteit

Oh man, man, man, wat is dat toch mooi hé die statische elektriciteit wanneer je de aantrekkingskracht voelt. HOUD HET VOORAL DAARBIJ. Hoe bedenkt iemand het om een cockring te gebruiken die elektrische schokken geeft? Dan kan toch niet goed zijn voor de pielemuis. Of van die genotskogels (vage benamingen ook) die je inbrengt met stroomstoten? Damn. En hoe leg je dit uit als je kortsluiting hebt en je naar het ziekenhuis moet worden gebracht met brandschade aan je la punani Yup denk even aan het gezicht van de dokter als die een zwartgeblakerd cockringetje van je lul eraf loopt te schroeven. We zwijgen wel even over je statische kruis als je na deze daad langs anders iemand loopt.
giphy

Het kopje lesbische attributen

We weten dat jullie hier allemaaaaal naar lopen te loeren. Lesbische porno is niet voor niks meest gezochte term in de erotica these days. Als je dan even filtert op de toys vliegen de Strap-ons je om de oren. Hoe bedenkt iemand in hemelsnaam dan dat die dingen precies realistische stijve stiften moeten zijn. Over het algemeen is juist het ontbreken van een dikke P de wens van menig lesbienne. Althans vaak dan. Een grote zwarte geaderde lans is een klein beetje je doel voorbij schieten. Daar gaat je winstmarge Christientje. Maar goed wij hebben in ieder geval gewaarschuwd.
giphy

De seksschommel

Wie dacht dat schommelen was voorbehouden aan de speeltuin heeft het mis. Woohooo je kunt je eigen speeltuin aanleggen in de slaapkamer. Deze schommels zijn enigszins wel wat speciaal. Met de armen en benen languit gemonteerd. Dit zou je waarschijnlijk niet in je eentje moeten proberen.
giphy

De bijzondere namen

OUCH is best een opvallende voor attributen die je moeten plezieren. Natuurlijk vallen ook wetpussiesonlockdown, cock king en brutal fantasies op maar de combinatie van OUCH en geile taferelen is een beetje bijzonder. Kee kee een beetje Mr. Grey is prettig maar om nou AUW in plaats van AAAAAH te roepen is niet helemaal de bedoeling toch?
[embed]http://giphy.com/gifs/annoyed-hillary-clinton-smh-l3vRbBLGG3couioMM[/embed]