Hoe niet ontslagen te worden na een feestje op je werk

giphy
Het maakt niet uit waar je werkt; af en toe is er een feestje. De één natuurlijk een stuk heftiger dan de ander. En je wilt niet dat zo'n feestje het einde van je carrière betekent (behalve als je in de horeca werkt, dan is blijkbaar alles gewoon okay). Hier dus wat tips om ieder feestje te overleven zonder ontslagen te worden.

1. Laat je baas/manager geen shotje voor je kopen

Gewoon niet doen. Het is eerst 1 shotje, dan 2, 3, 4 en uiteindelijk: "Hey, hoe kom ik hier?!". Het is gevaarlijker dan je denkt.
giphy

2. Eet het voer!

Die minisnacks, chips, koekjes ect. staan er niet om mooi te wezen! Gewoon vreten die hap. En hoe voller je maag, hoe minder ruimte er is voor de drank. Dan brengt ons bij de volgende tip.
giphy

3. Houd het bij wijn of bier

De professionele, zakelijke jij zal je de volgende ochtend dankbaar zijn dat je niet de hele drankcollectie geproefd hebt.
giphy

4. Loop alleen op hakken als je dat kan

Het kan goed staan. Maar, als je het niet kan moet je het niet doen ook. Het maakt niet uit hoe rood je hakken zijn, zolang je eruitziet alsfuckingBambi die net geboren is, moet je het gewoon niet doen.
giphy

5. Draag geen dingen die je ook niet op kantoor zou dragen

Natuurlijk moet je je leuk kleden. Maar of het verstandig is om een pikante bodycon te dragen betwijfel ik.
giphy

6. Selfies zijn leuk, maar niet met je baas/manager

Leuke kiekjes met je collega's had je waarschijnlijk al. Maar nu je wat aangeschoten bent is het tijd om er ook eentje met je baas te maken! Nee. Niet doen. De volgende dag heb je spijt dat je je als zo'n debiel gedragen hebt.
giphy

7. Blijf niet de hele avond bij dezelfde collega

Iedereen heeft zijn lievelingscollega's,we get that. Maar blijf er niet de hele avond bij hangen. Zeker niet als die collega van het andere geslacht is. Iedereen gaat over jullie roddelen. Sowieso.
giphy