Die ene vriendin die eigenlijk niet echt een vriendin is

giphy
Iedereen die in een vriendengroep van zo'n vier of meer mensen zit, heeft nu al iemand in gedachte bij het lezen van de titel van deze blog. Een vriendin die op de meest aardige manier ooit het bloed onder je nagels vandaan kan halen. Een vriendin, die eigenlijk niet echt een vriendin is.

Nodigt zichzelf altijd uit

Het is niet zo dat zij niet welkom is, maar ze gaat eraltijdvan uit dat zij welkom is. Zet jij één simpele foto van jou en je vriendinnen bij een café op je Snapchat, dan reageert zij direct met "Ik kom er aan!!". Oh? Ik was er mij niet van bewust dat mijn snap zo uitnodigt was? Maar goed.. zie je zo.
giphy

Begrijpt geen hints

Het is half drie 's nachts en je hebt al meerdere malen die vriendin erop proberen te wijzen dat je wil gaan slapen. Je bent al eens een halfuur naar boven geweest, hopend dat zij zou zeggen: "Ik denk dat ik maar naar huis ga". Maar helaas, ze begreep het niet en zit nog steeds bij je op de bank. Je anderen vriendinnen zijn twee uur geleden al vertrokken en appen jou nu dat je echt de lul bent.
giphy

Probeert “erbij” te horen

Gaat altijd mee naar dezelfde feesten, neemt dezelfde interesses over als die van jou en je vriendinnen en lijkt opeens je gehele kledingkast te hebben gekopieerd. Neemt "jouw" woordjes over en doet dit netiets te vaak. Het is logisch dat je gewoontes van je vrienden overneemt, maar bij haar is het gewoon vervelend.
giphy

Slijmt veel bij anderen

Complimenten geven en slijmen zijn twee verschillende dingen en hebben ook twee verschillende uitwerkingen. Die vriendin slijmt vooral. Complimenteert de hele dag door je outfit, activiteiten, keuzes ect, dat het niet meer gemeend lijkt en meer weg heeft van slijmen. Je irriteert je er dood aan. Geen goede zet van die vriendin.
giphy