Zo verlies je zo leuk mogelijk je geld tijdens het WK

football 3475163 340
Het WK staat weer voor de deur en dus barst het internet weer uit zijn voegen van de onnodige prullaria. Maar waar heb je het meest plezier van? We hebben een top 7 voor je samengesteld waaraan jij je geld het beste kan besteden tijdens het WK.

1. Plaats een sportweddenschap

Iedereen weet dat je van sportwedden niet rijk wordt, maar als je een wk bonus
claimt en inzet op lage odds is je kans op verlies aardig te beperken. Plezier is in ieder geval gegarandeerd en misschien hou je er wel geld aan over!

2. Koop een biertje in Qatar

Voor de gelukkigen die van plan zijn om naar Qatar af te reizen en trek hebben in een goudgele rakker, maak je borst maar nat. Als je überhaupt al een biertje weet te bemachtigen zal je diep in de buidel moeten tasten, een biertje zal namelijk rond de €15 kosten. Er is echter weinig dat een lekker biertje tijdens de wedstrijd verslaat en misschien zijn geld dus toch wel waard.

3. Schaf een oranje overall aan

Waarom zou je genoegen nemen met een oranje shirt of hoed? Met een warme overall ben je van top tot teen oranje, wel zo lekker tijdens de winter. Zowel tijdens koningsdag als een volgende WK in de zomer is je overall waardeloos maar hij komt op de wintersport misschien goed van pas als je na de après ski in het donker langs de piste ligt.

4. Zet een kampioenstattoo

Nederland heeft volgens bookmakers een kans van zo´n 6% om wereldkampioen te worden. Een kampioenstattoo is daarom een uitstekende keuze als je niet bang bent voor een beetje risico. Een kleine tip. Wil je je risico wat beperken, wacht dan met het invullen van de datum.

5. Koop een oranje onderbroek

Werkelijk waar niemand zal je onderbroek bewonderen tenzij je bij het vieren van elk doelpunt graag je broek uittrekt. Doe je dat niet, dan is een oranje onderbroek een waardeloze investering, tenzij je toch al een onderbroek nodig had natuurlijk.

6. Bestel een WK barbeque

Een WK barbeque is misschien wel de allerslechtste aankoop die je kunt doen. Geld voor gas heb je waarschijnlijk niet en het is te koud om te grillen. Toekomstbestendig is je aankoop dan weer wel, een zomerse grill sessie voor het volgende WK komt waarschijnlijk beter uit.

7. Doneer aan de families van arbeidsmigranten in Qatar

Veruit de meest betekenisvolle manier om tijdens het WK je geld te besteden, is door een donatie te doen
voor het leed dat arbeidsmigranten hebben doorgemaakt tijdens de bouw van stadions in Qatar. De mensenrechten zijn in het land veelvuldig geschonden en zonder de arbeidsmigranten was het toernooi waar we ter plekke of vanaf een afstandje van genieten, nooit mogelijk geweest. Heb je dus wat geld over, vergeet dan niet de mensen die het het hardst nodig hebben.