Van de auto tot het toilet: deze seksplekken kan je beter overslaan

header blog 3
Seks in de auto, op het bureau van je baas of op het toilet: klinkt hartstikke geil natuurlijk, maar zijn deze seksplekken nou wel zo ideaal om de daad in/op/tegen te doen?Iets met: 'the proof in the pudding is in the eating.'

Seksplekken

Kans zit er dik in dat die pudding na het proeven lichtelijk tegen viel. Ken beuren, waarschijnlijk hebben onderstaande situaties zich dan voorgedaan...

Autobeurt

Tenzij je in een ordinaire dikke bak rijd, is de auto (al doen films anders vermoeden) nou niet bepaald geschikt voor een vluggertje. In de gemiddelde Volvo ontkom je voorin niet aan de situatie waarin jouw bilpartij de voorruit schoonveegt. En achterin is de kans groot dat jij of je partner een lichte hersenschudding oploopt vanwege dat getik tegen het dak. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het scenario waarin de handrem eraf schiet door al het gerollebol. Want eerlijk is eerlijk, met het krantenbericht “Auto rolt in greppel. Twee volwassenen zonder kleren aangetroffen, niet in levensgevaar” wil je liever niet je one minute of fame behalen.

Aanrecht

Deze plek staat in de top van beste seksplekken om je relatie weer eens een boost te geven. Maar safety first
staat centraal bij deze seksplek. Daarmee bedoelen we niet alleen het rubbertje om zijn zaakje, maar vooral die messenset of verdwaalde kaasrasp. Daarnaast moeten je billen tegen een beetje kou kunnen, want de eerste aanraking met dat marmeren keukenblad is niet per se een pretje - of juist heel opwindend. Ook even goed om van tevoren in te calculeren: bedenk voordat je elkaar bespringt wat haalbaar is, als zijn zaakje niet boven het aanrecht uitkomt zijn bepaalde standjes helaas onmogelijk.
Laatste tip: houd de aan-/uitknop van de inductieplaat nauwlettend in de gaten, want je wilt niet een week lang uitleggen waarom jij niet meer op je billen kan zitten, toch?

Festivaltentje

Oke, een potje seks in een glampingtent tijdens de zonsondergang is inderdaad heet. Maar seks in een klein festivaltentje op Lowlands? Mwa. Op de twee vierkante meter die beschikbaar is, is het onmogelijk om die partyboots van je uit te krijgen. De enige oplossing is dus broek op je enkels en gaan. Wanneer jullie goed van bil gaan, lukt het je niet om dat gekreun van je in te houden. Dit trekt de aandacht van voorbijgangers en met wat borrels achter de kiezen vinden zij het absoluut een goed idee om een zet(je) te geven tegen jullie liefdestentje. Omdat jij al je geld liever uitgaf aan een te gekke outfit en niet aan een dure tent kan jouw tentje de windkracht van een gemiddelde regenbui nauwelijks aan. Dus de kans dat jullie potje gerampetamp plaats maakt voor een spelletje 'zoek de haring' is groot.

Het bureau

Je fantaseert al een tijdje over seks met die knappe collega. Je ziet het al helemaal voor je: jij voorovergebogen terwijl je collega hem dampend daar binnen glijdt. Maar is deze situatie echt zo opwindend? Heel eerlijk: wanneer jullie baas toevallig binnenloopt en jij niet op tijd bent met het rechttrekken van je panty of het sluiten van je gesp - ben jij gewoon je baan kwijt. Zonde, niet waar?
Tip: wil je toch onderzoeken wat er tussen jou en je collega speelt? Wacht dan even tot die baas zijn kinderen van de BSO haalt en ga dan alsnog van bil. Dat is alsnog opwindend, maar een stuk minder risicovol.

Op het toilet

Van alle seksplekken is deze plek misschien wel de minst aantrekkelijke. Stel je voor: tijdens het stappen ben je helemaal in de ban van die soepele advocaat aan de bar. Waar het begint met een onschuldig praatje mondt het al snel uit in een droogneuksessie op de dansvloer. Dat jullie elkaar de kleren van het lijf gaan trekken is duidelijk, vraag is alleen waar? Garderobe lijkt eerst een handige plek, maar al gauw komt jouw stoute advocaatje met het idee van het toilet. Beetje privacy is altijd goed natuurlijk, maar hoe later op de avond, hoe groter de kans dat iemand met zijn plasje zijn territorium heeft uitgebreid tot naast de wc... De kans dat je niet alleen de lichaamssappen van je nieuwe catch op je krijgt, maar ook die van de rest van de club, is dan ook absoluut aanwezig. Om nog maar te zwijgen over uitglijdgevaar.