Zo laat je iedereen weten dat je een kleine piemel hebt

zolaat
Als moderne man is het leven niet altijd even makkelijk. Opleiding, werk, vrienden en familie: het leven is al druk genoeg! Logisch, dat je niet de tijd hebt weten te vinden om men te laten weten, dat je een heel kleine piemel hebt. Probleem? Niet meer! Volg dit zes stappenplan en men weet in een mum van tijd dat ze hier te maken hebben met een micropenis!

Stap 1: Gas erop!

Als je echt trots bent op je iele-piele, dan moet je vooral mensen flink hard en ordinair voorbij scheuren wanneer je ze treft in het verkeer. Rood licht? Geen probleem. Indien de mogelijkheid zich voordoet om naast een medeweggebruiker te staan, doe dat. Geef vooral lekker veel gas en laat die speakers maar knallen als een onvervalste aso. Zo weet iedereen om je heen meteen: daar gaat een zelfrespecterende man met een heel kleine pik.
nfsn7

Stap 2: Daar moet een piemel in!

Wanneer je een schone deerne treft die je hartje sneller doet slaan, schroom dan niet om haar hart te veroveren door haar romantisch na te roepen met een klassieker als: "Hey kut! Neuken!?" Vrouwen zijn namelijk intuïtief sterker dan wij mannen. Zij zal op deze manier weten dat jij haar sprookjesachtige, klein geschapen prins bent.

Stap 3: Atten! Atten! Atten!

Een veelgehoorde misvatting is dat een vrouw een attente man wil. Ze willen eigenlijk een attende man. Niets laat zien hoe ontzettend belachelijk klein je schwanz is, door het even flink op een zuipen te zetten en alles en iedereen lekker onder te kotsen. Jij hebt de avond van je leven, en iedereen weet meteen hoe het zit.
raw

Stap 4: De beuk erin!

Je bent lekker aan het stappen. Iemand stoot je per ongeluk aan en biedt daarvoor z’n welgemeende excuses aan. Geef deze modderfokker dan een stoot op z’n smoelwerk, zodat iedereen meteen snapt: daar gaat een grote baas met een verdomd kleine prikstok. Als je een nog kleinere piemel hebt dan de gemiddelde klein geschapen vechtersbaas, blijf dan vooral even doorrammen.
giphy

Stap 5: Lap de regels aan je laars!

Op het bordje in de fitness staat: "Na gebruik dumbbells gelieve zachtjes terugzetten". Nou de tering kunnen ze krijgen! Ja toch, niet dan? Als jij klaar bent met je set waar al die andere mietjes in de fitness niet tegenop kunnen, dan leg jij je dumbbells niet netjes terug. Nee! Want jij hebt een kleine potloodpiemel en jij smijt die shit weg, zodat iedereen het weet!
source

Stap 6: Zwart-wit denken

Wanneer je piemel echt microscopisch klein is, dan is deze stap iets voor jou. Gooi er even flink wat racisme en discriminatie tegenaan. Die haat jegens minderheden is natuurlijk volledig terecht, want jij bent uiteindelijk de enige echte minderheid. Niemand heeft zo’n absurd kleine als jij, dus gooi het eruit. Het liefste online, want als mensen je toon niet kunnen horen, dan kunnen ze alsnog aan het ontbreken van correcte spelling aflezen hoe ongelofelijk klein jouw pikkie is.
giphy
Honderden mannen zijn je voorgegaan en hebben met succes dit zes stappenplan afgerond. Begin deze maand met de cursus en ontvang 20% korting op de dvd-set! Veel succes pik.