DINGEN DIE WE DOEN NA EEN BREAK-UP

rumag blog cover breakup
[sober_product_carousel]
Een break-up. De meeste mensen hebben het wel eens meegemaakt. Of jij nou gedumpt bent door de man of vrouw van je fucking dromen of andersom, het blijft gewoon altijd kut. En wat doen we om ons gebroken zielige hartje een beetje te lijmen? Nou dit dus.
ALCOHOL FOR LIFE
Als je opeens weer vrijgezel bent, heb je opeens hele oceanen van tijd over. In plaats van zielig op de bank te zitten, sleuren je vrienden je mee naar de club. En als de goede vrienden die ze zijn, gieten ze je vol met alles wat alcohol bevat. Voor je het weet sta je 5 dagen in de week met je dronken bek in de club. Om vervolgens weer met zieke hoofdpijn en een nog altijd gebroken hart wakker te worden.
FUCK ALLES
Zeker als wij het zijn die keihard aan de kant geschoven zijn, willen we nog wel eens wraak nemen. En wat is een betere manier om je gloednieuwe ex terug te pakken dan met een gloednieuwe scharrel? Het liefst een bekende, zodat je ex er zeker achter komt dat jij 100% over him/her bent. Ex who…? De vraag is nu wel, of iemand zich erna ook echt beter door voelde…
INSTA ON FLEEK
Nu je vrijgezel bent, wil je testen of je nog wel goed op de markt ligt. Een upgrade van je insta profiel is de oplossing. Je beste vrienden staan 24/7 in dienst om de perfecte foto te maken. Laat je ex maar zien wat ‘ie mist. Heb je gelijk ook goede foto’s voor je gloednieuwe Tinderprofiel…
NEW RELATIONSHIP STATUS, NEW ME
Bij een nieuwe single jij hoort natuurlijk een nieuw uiterlijk. Die lange haren? De schaar erin. Altijd al een botox willen doen? Nu is de tijd. En die 15 kilo te veel kunnen er ook wel gelijk af. Denk er eerst maar goed over na. Als je je ex nog terug wilt, vergeet het dan maar. Hij herkent je straks niet eens meer.
STALKSESSIES
Je hebt misschien alles verwijderd van je ex. Toch kan je het niet laten om erachter te komen hoe het met hem gaat zonder jou. De stalk-sessies beginnen. Wie is dat meisje in z’n insta story?? Voor je het weet zit je 3 uur diep in het profiel van haar buurmeisjes’ oma’s nichtjes’ kat. En kom je erachter dat hij inderdaad al een ander heeft. Kutzooi.
CRY BABY, CRY…
Hieraan ontkomt niemand. Na alle fases te hebben gehad, begint het besef dat je je ex heel erg mist en er nog helemaal niet overheen bent. Tijd om weer normaal te doen. Ga maar lekker uithuilen met chocolade, ijs en je kat. Die verlaat je tenminste nooit. Over een maandje of 438 voel je je vast beter.